کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻. بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻. بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
هوف من سهام پترول خریدم به پیشنهاد یکی البته پول زیادی نذاشتما فقط 700 هزار تومن ولی خب یه د ...
عزیزم همین 700 تومن رو 5 سال دیگه برو سراغش ببین چقد سود داده بهت
نه بذار بمونه، شما که ضرر کردیم حداقل صبر کن تا درست بشه بخشی از ضررت جبران بشه، مثلا بکشی بیرون الا ...
خوب عزیزم پولش داره از بین میره چی کارکنه دیگه چیه. ما دو ماه پیش کشیدیم بیرون هم گفتن صبر کنین . تو همون دو ماه سی ملیون شاید بیشتر ضرر میکردیم. بورس خورده زمین . بر فرض شیش ماه دیگه بلند شه وقتی همه پول و از دست دادی دیگه سودی نداره