آهاباشع مدیر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 2817 عنوان صرفاجهت خنده بپاچین توش خسته شدم ازبس گفتن خیانت دعوا | مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 124 پست بیایددورهم ببینم ب کجامیرسیم جوک فیلم عکس خش باشیم غم بادگرفدیم ب مولا یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:) 1399/10/28 | 18:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیداوایلدا عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 7540 درمانی داره؟ چرا .با مامانت بگو یه شب بیاد بکشتت پایین ترست بریزه وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
آهاباشع مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 2817 چرا .با مامانت بگو یه شب بیاد بکشتت پایین ترست بریزه مامانم نیس اینجا یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)
آهاباشع مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 2817 خخخخخخ والامواظب خودت باش یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)
تیداوایلدا عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 7540 توجه کردید اینجا همه با خانواده ی شوهرشون درگیری دارن.ایناکه خودشون لوس میکنن واسه خانواده ی شوهر شما نیستید؟ وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
آهاباشع مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 2817 حالااگ تاپیک خیانت بودببین چ جورگردن خوردمیکردن میومدن یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)
تیداوایلدا عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 7540 مامانم نیس اینجا به همسایتون بگو🤣🤣 وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
مرده_شور1400 عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 4616 کشته مرده اسمتم 😎😎😎😎😎معلومه امضامو هنوز نخوندی بعضیها هم مثل آخر سس خرسی مهرام میمونن فقط ترتر میکنن. بازدهی ندارن
تیداوایلدا عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 7540 حالااگ تاپیک خیانت بودببین چ جورگردن خوردمیکردن میومدن موافقم👍 وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
آهاباشع مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 2817 توجه کردید اینجا همه با خانواده ی شوهرشون درگیری دارن.ایناکه خودشون لوس میکنن واسه خانواده ی شوهر شم ... والامن ی بارواسع شوهرم خودمولوس کردم نتیجش شدی تخم مرغ ک خوردشدتوسرم اهل این چیزانیسیم یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)
آهاباشع مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 2817 😎😎😎😎😎معلومه امضامو هنوز نخوندی ب لطفت همه روخوندم روالع یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)
تیداوایلدا عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 7540 یارو تاپیک میزنه با خواهرشوهرم دعوام شده صدنفر میرن نگاه کنن ببینن چیشده و نظر بدن.انگار انتخابات ریاست جمهوریه آمریکاست از اینا نظر آخریه میخان وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
مامور_جهنم عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 4251 توجه کردید اینجا همه با خانواده ی شوهرشون درگیری دارن.ایناکه خودشون لوس میکنن واسه خانواده ی شوهر شم ... ن بابا من خاهرشوهرمو قد خری میزنم😂😂 من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
آهاباشع مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 2817 موافقم👍 والاآدم میخادشادباشع نمیشع حالاچسی بیابگوخاهرشوهرم جرم داده ببین چن نفرمیان یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)
آهاباشع مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 2817 ن بابا من خاهرشوهرمو قد خری میزنم😂😂 یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)