آهاباشع مدیر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 2817 عنوان صرفاجهت خنده بپاچین توش خسته شدم ازبس گفتن خیانت دعوا | مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 124 پست بیایددورهم ببینم ب کجامیرسیم جوک فیلم عکس خش باشیم غم بادگرفدیم ب مولا یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:) 1399/10/28 | 18:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آهاباشع مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 2817 پسره پست گذاشته یکی بیاد آرومم کنه... واسش کامنت گذاشتم هووووش هوووش آروم،آروم با ... یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)
آهاباشع مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 2817 انگاری تاپیکت خلوته مهم نیته خلوتیوولش یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)
تیداوایلدا عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 7540 یه خاطره ی باحال.من تازه عروسی کرده بودم خونمم شهرستان بود واسه مسافرت رفتم تهران خونه ی مامانم بعد یک هفته خاستم برگردم آماده شدم گفتم مامان زنگ بزن آژانس ماشین بفرسته مامانمم نشست پای تلفن زنگ زد آژانس.آقا سلام خسته نباشید یه ماشین میخاستیم واسه ترمینال دخترم میخاد بره شهرستان.راستی دختر نیستا دوماهه ازدواج کرده ماکه راضی نیودیم خودش شوهر کرده رفته شهرستان.منم همینجور نگاش میکردم 🤔🤔تا ماشین اومد یارو تا ترمینال از اینه نگاهم میکرد و لبخند ملیح میزد🤨🤨 وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
تیداوایلدا عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 7540 انگاری تاپیکت خلوته بزار وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
مامور_جهنم عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 4251 بزار چی من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
آهاباشع مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 2817 من ی مشکلی دارم شباک میخابم تاصب پنجاه باربیدارمیشم ببینم پاهام زیرپتوه یانه اصن فک میکنم پام بیرون باشع یکی میکشتم پایین خوددرگیرم؟ یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)
آهاباشع مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 2817 حسش نیست.الان فقط فاز غم دارم بشین لب پنجره یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)
haniuleti عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 3365 من ی مشکلی دارم شباک میخابم تاصب پنجاه باربیدارمیشم ببینم پاهام زیرپتوه یانه اصن فک میکنم پا ...
تیداوایلدا عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 7540 چی اشتباه فرستادم وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
آهاباشع مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 2817 دیوونم میدونم یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)
تیداوایلدا عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 7540 من ی مشکلی دارم شباک میخابم تاصب پنجاه باربیدارمیشم ببینم پاهام زیرپتوه یانه اصن فک میکنم پا ... تقریبا وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
آهاباشع مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 2817 تقریبا درمانی داره؟ یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)
آهاباشع مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 2817 چه پیشنهاد جالبی خدتونندازی یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)