2777
2789
عنوان

کاری که اون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 76 پست
خیلی عجیب ول کرد رفت،بی دلیل..چیکار کنم یه یکم خوب بشم؟

اصن سعی نکن سریع حالت خوب بشه

بذار غمش همراهت باشه

فشار نیار ب خودت

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بهم بگی،بلکه یکم راحت بشم،،نه دیگه پیام نمیدم خیالت تخت،فقط دلیلشو بگو،،من بدونم خیلی راحت ترم

این جور آدما نه کسی تو زندگی شون هست نه اصلا به ازدواج فکر می کنند نه عاشق میشند فقط هدف شون مهم هدف تو کار پیشرفت تو تحصیل و مهربون بودن با خانواده و آدمهایی اطراف شون و..... ، حالا بعد چند سال که به همه ی هدف هاشون رسیدند و وقت ازدواج شون شد اولین نفری که تو این راه با اون شخص حال دلشون خوب بود و ازش احترام و محبت دیدند میاد سراغ شون ، بعد دیگه اون شخص از ذهن و فکرشو بیرون نمیاد تا بهش برسند و....

نه قیافه نه قد و... هیچی براشون مهم نیست اینارو گفتم بدونی طرفت الان ازدواج اولویتش نیست به وقتش ببین یکی قبلا بوده باهش کلی زمان گذرونده و خاطره داره کنجکاو میشند که الان بعد چند سال کجایی زندگی شون هستند حالا اگه اون موقع شما کار و تحصیلاتت رو به بالاترین ورژنش برسونی ازت دست نمی کشه چون مطمئنم میشه درست شناختت و.... 

تنها راهی که می تونه بهت کمک کنه طرف مطمئنا میاد مستت پیام ندادنت هستش چون هر روز که بگذره دلش تنگ میشه برات و هی گوشی رو چک می کنه به امید اینکه ببینه بهش پیام دادی وقتی ببینه خبری نیست بعد چند ماه ترس از دست دادنت به جونش می افته و....... 

پشیمون میشه بلاخره،درسته؟

نمیدونم

منم تجربه اینجوری داشتم اما متفاوت

پشیمون نشد چون رابطه ما از اساس اشتباه بود من خودمو داشتم گول میزدم

الان ازدواج کردم ی غمی همراهمه

ن غم نبود اون شخص

خود شخص برام مهم نیس

حالمم با شوهرم خوبه و دوسش دارم

اما ی حسیه

نمیتونم توصیفشس کنم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
نمیدونممنم تجربه اینجوری داشتم اما متفاوتپشیمون نشد چون رابطه ما از اساس اشتباه بود من خودمو داشتم گ ...

دقیقا،،منم بیشتر برای خودم ناراحتم،گاهی وقت ها میگم همه میگن تلاش کن تا پشیمونش کنی،،شاید اصلا اون با تلاش من پشیمون نسد،اصلاذخوشحالم شد

بنظرم از لج اونم که ازارت داده درس بخونبه یکجایی برسینزار بقیه باعث افتت باشن

باورت میشه که اون ادم منو از نمره ده مدرسه کشوند به درصدای هشتاد و نود؟

حالا حس میکنم دیگه اون دستاورد ها قراره برن تو خیالات و دیگه من نمیتونم به هیچی برسم

این جور آدما نه کسی تو زندگی شون هست نه اصلا به ازدواج فکر می کنند نه عاشق میشند فقط هدف شون مهم هدف ...

این ادم اصلا احساسات نداره،دل نداره،اصلا به هیچی فکر نمیکنه نمیدونم چرا همه معتقدن که خیلی متقاوته،،،،اصلا براش مهم نیست اطرافش چه خبره و گفت من تو ذهنم از هیچ کسی بت نمیسازم،،،خیلی خیلی راحت و بدون هیچگونه دلیلی هم گذاشت رفت،،،با کسی تو رابطه نیست اینو میدونم،فقط میتونم چیزایی که میشه باهاش چمیدونم مخ بقیه رو زد و اینا رو این کار نمیکنه،پس چرا بیهوده شروع کرد یه کمک کردنم،،،برادرم به دنیا اومده بود،،همش میگفت کوچولو تو باید خواهر بزرگه خوبی باشی هاا.....

باورت میشه که اون ادم منو از نمره ده مدرسه کشوند به درصدای هشتاد و نود؟حالا حس میکنم دیگه اون دستاور ...

اون نکرده

خودت کردی

تروخدا درس بخون قربونت برم

برسی به صد

تو قراره به همچی به همجا برسی

_تعلیق