2777
2789

اول بگم شما هم از جک جونور هایی ک گرفتید عکس بزارید جونم براتون بگه ک دیروز بعدظهر رفتیم پارک بچه ها داشتن بازی میکردن کمی فاصله گرفتم ک قدم بزنم تو دنیای خودم بودم ک صدای خش خش و جیغ جیغ ی موجود کوچولو اومد اونم دقیقاااا زیرپام
خم شدم دیدم ۵سانت پرواز میکنه و تاپی میوفته زمین و سعی داره خودشو خشن نشون بده و پر سروصدا ک بترسم
دیگه کلا با دیدنش کل وجودم قلب و اکلیل شد بغلش کردم چندتا عکس گرفتم بوسیدمش و رهاش کردم رفت😍😍😍😍

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جونم چه اخمی کرده🤣🤣

خشنه میفهمی خشنننن

سیس عقاب گرفته😂

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
الهی بمیرم من عاشق بلبلمدلم برای بلبلم تنگ شد😭اسی کجا رهاش کردی؟تونست پرواز کنه بره سمت لونه‌‌اش؟

گنجشگه نه بلبل

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
قربونتتت برم🫠💗بیشتر ازاین کارا کننن😍چقدم اخمالوئههه😂

چشمممم

سبس عقاب گرفته بود🤣🤣🤣

الهی بمیرم من عاشق بلبلمدلم برای بلبلم تنگ شد😭اسی کجا رهاش کردی؟تونست پرواز کنه بره سمت لونه‌‌اش؟

دورازجون

همونجایی ک پیداش کردم

گفتم شاید لونه اش اونحا باشه مامانش بیاد دنبالش

سلام مریم جان اسم اون ساشه ال ارژنین که به گل پسرات میدادی چی بود؟

ساشه آرژی پلاس

سلام گلم شما قلبتون درد میکرد خوب شدید؟؟ رفتید دکتر ببینید علتش چیه؟؟؟ من قلبم خیلی درد میکنه و تپش قبی دارم از وقتی ک زایمان کردم اینجور شدم😓 اکو دادم با نوار قلب چیزی نبود

🙂💔