2777
2789
عنوان

صرفاجهت خنده بپاچین توش خسته شدم ازبس گفتن خیانت دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 124 پست
با ماهیتابه چنان کبودش میکنم.بیا و ببین

توخاب دیگ  

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والاآدم میخادشادباشع نمیشع حالاچسی بیابگوخاهرشوهرم جرم داده ببین چن نفرمیان

آره بخدا.نه بیای بگی پریود شدم ولی بجای خون ازم آبپرتقال میاد ببین چی میشه 

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
ن تو رویاهام    

همونه  

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)
همونه    

خلاصه ک از خجالتش در میام

چن بارم با ماشین از روش رد شدم

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!

ب همیمن سوی چراغ امروزیکیودیدم ازبس خوشگل بودنفسم گرفت خاسم بغلش کنم خوردم توآینه عکسام قاب شع اگ دروغ بگم  

ما انسانای غایب جوابی هستیم زیر دوش حموم طرفو قهوه ایی میکینیم

اخ نگو ازین اخلاق بد

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
خلاصه ک از خجالتش در میام چن بارم با ماشین از روش رد شدم

مخلصتموازاین حرفا

ب همیمن سوی چراغ امروزیکیودیدم ازبس خوشگل بودنفسم گرفت خاسم بغلش کنم خوردم توآینه عکسام قاب شع اگ در ...

فک کردم منو دیدی