2777
2789
عنوان

نگاش فحشه😂😂😂به علاوه عکس ضرب در مرمری🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 15191 بازدید | 216 پست
سلام گلم شکر خدا خوبم شما چطوری.ممنونم از محبت و انرژی مثبتی که برام میفرستید❤❤🧡💛💚💚

قربونت برم

مراقب خودتون باشین

منم سال خیلی خیلی سختی پشت سر گذاشتم.مامانم شهریور پارسال عمل قلب باز انجام دادن و متاسفانه عفونت بیمارستانی گرفتن.بعد از یکسال هنوز پانسمان میکنن و درگیر زخم هستن

توروخدا برای مامانم دعاکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برممراقب خودتون باشینمنم سال خیلی خیلی سختی پشت سر گذاشتم.مامانم شهریور پارسال عمل قلب باز ان ...

وای الهی

بتده خدا چه عذابی کشیده

امیدوارم هرچی زودتر سلامتی کاملشو بدست بیاره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
سلام مرمری جونمممم💗خوبی؟کیفوری؟همه چی خوبه؟

سلام خوشگلم مرسی خودت خوبی

سرماخوردم نگم براتتتتت وای وای 

با هر سرفهو عطسه دردی که به جای بخیه ها میاد ی دور میرم زیارت عزرائیل و برمیگردم

تف به ویروس

تو چ خبر 

چیکار کردی با گواهی نامه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

سلام مرمری جان خوبی؟بهتری؟ رادمهر و رادین خوبن؟

شاید اگر سعدی مردم این زمانه را میدید،اینگونه می سرود. بنی آدم ابزار یکدیگرند ،گهی پیچ ومهره،گهی واشرند،   یکی دیگران راکند نردبان،  یکی میکشد بار نامردمان،   یکی اره تا نان مردم برد،   یکی تیغ تاخون مردم خورد،   یکی چون قلم خون دل میخورد،   یکی خنجر است وشکم می درد،   چوعضوی به درد آورد روزگار،   دگر عضوها درپی کسب و کار،  خلاصه پر از نفرت وکین و آز،  یکی همچو کرکس یکی چون گراز،   تو کز محنت دیگران بی غمی،  دراین عصر نامت نهند آدمی
سلام مرمری جان خوبی؟بهتری؟ رادمهر و رادین خوبن؟

سلام گلم ممنونم بله خیلی بهترم 

الان تنها کارای خونه رو انجام میدم فقط خم و راست شدن برام سخته گه اونم همسر هست کمکم

اون دوتا وروجک هم خوبن خداروشکر باز پاییز شد و کارشون در اومد ی هفته این وبروس میگیره یه هفته اون🥺🥺🥺 

خودت خوبی

چه خبر

سلام گلم ممنونم بله خیلی بهترم الان تنها کارای خونه رو انجام میدم فقط خم و راست شدن برام سخته گه اون ...

سلام خدا روشکر انشالله سلامتی کامل به دست بیارید خوبم پسر من هم سال رادمهر امسال براش واکسن زدم ببینم چی میشه چند سال پاییز وزمستان پوست من کند میشه

شاید اگر سعدی مردم این زمانه را میدید،اینگونه می سرود. بنی آدم ابزار یکدیگرند ،گهی پیچ ومهره،گهی واشرند،   یکی دیگران راکند نردبان،  یکی میکشد بار نامردمان،   یکی اره تا نان مردم برد،   یکی تیغ تاخون مردم خورد،   یکی چون قلم خون دل میخورد،   یکی خنجر است وشکم می درد،   چوعضوی به درد آورد روزگار،   دگر عضوها درپی کسب و کار،  خلاصه پر از نفرت وکین و آز،  یکی همچو کرکس یکی چون گراز،   تو کز محنت دیگران بی غمی،  دراین عصر نامت نهند آدمی
سلام خوشگلم مرسی خودت خوبیسرماخوردم نگم براتتتتت وای وای با هر سرفهو عطسه دردی که به جای بخیه ها میا ...

بگردممم🥲حالاهی ریزه هامیرن بیرون مریض میشن وسه تایی میفتین🥹💚امیدوارم زودی خوب شین نازنازیای مننن🫂

یه دوهفته ای شهرمون نبودم نرفتم چهارشنبه آزمونمه🤭😂بااخبارجدید خدمت میرسممم🌚

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

سلام گلم ممنونم بله خیلی بهترم الان تنها کارای خونه رو انجام میدم فقط خم و راست شدن برام سخته گه اون ...

سلام عزیزم خوبی بهتری

میخاستم بدونم مهراد فصل پاییز ک شروع شده سرفه های خشک نداره؟

مثل نفس هایم دوستت دارم! هم انقدر بی اختیار هم آنقدر تا پای جان😘
سلام گلم صفه۳همین تاپیک رو بخوگتصادف کرده بودم

سلام مرمری جون من همیشه تاپیکاتو دنبال میکردم 

هی می اومدم سایت میگفتم چرا مرمری تاپیک نزده ولی اصلا به فکرم نمیرسید تاپیک اخرتو چک کنم

همین الان فهمیدم چی شده 

خیییییلی گریه کردم خیلی ناراحت شدم عزیزم امیدوارم هرچه زود تر سلامتی کاملتو به دست بیاری❤️❤️

بگردممم🥲حالاهی ریزه هامیرن بیرون مریض میشن وسه تایی میفتین🥹💚امیدوارم زودی خوب شین نازنازیای مننن� ...

اره نوبتی شده دقیقا😂😂

منتظر اخبار داغت هستما شیرین زبونم😂😂😂

سلام عزیزم خوبی بهتریمیخاستم بدونم مهراد فصل پاییز ک شروع شده سرفه های خشک نداره؟

سلام گلم خوبم خداروشکر

خودت خوبی

چرا داره الرژیه دیگه

سلام مرمری جون من همیشه تاپیکاتو دنبال میکردم هی می اومدم سایت میگفتم چرا مرمری تاپیک نزده ولی اصلا ...

سلام به روی ماهت عزیزم

دورت بگردم ببخشید ناراحتت کردم

روزای سخت گذشت عزیزم الان خوبم خداروشکر 

فقط خم و راست سدن برام مشکله و یسری محدودیت های کوجولو دارم همین

درست میشه همه چی 

بازم تاپیک میزنم مختونو میخورم😂

سلام گلم خوبم خداروشکرخودت خوبیچرا داره الرژیه دیگه

ممنون عزیزم

دارو مصرف نمیکنه؟

فقط فصل پاییز اینطوری هست؟

آخه پسر منم پارسال با فصل پاییز سرفه خشک داشت بردمش متخصص آلرژی ازش تست ریه گرفت گفت آسم اسپری و دارو داد گفت ۲ماه دیگه بیارش دوباره ک بردمش تست گرفت گفت رفع شده دیگه نیاز نیست دارو مصرف کنه کلا بعد ۲هفته از مصرف اسپری سرفه ش قطع شد

باز امسال هم با شروع پاییز دوباره سرفه خشک شروع شد بردمش پیش همون دکترش دوباره همون اسپری و دارو رو داد گفت اگه تا ۱ماه دیگه قطع نشد دوباره بیارش

الان ۳هفته گذشته ولی هنوز سرفه ش قطع نشده

خیلی نگرانم

اگه آلرژی فصلی هست پس چرا میگن آسم؟

مثل نفس هایم دوستت دارم! هم انقدر بی اختیار هم آنقدر تا پای جان😘