2777
2789
عنوان

رفتارهای خارج از عرف و نوجوانان

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 120 پست
دقیقا مشکل ما همین فک میکنیم نوجوون و باید دور کنیم از همه چی که مبادا چیزی یاد بگیرن  شما بای ...

من مخالفم

این مثل این می مونه که بشینیم برابچه یکساله ازخطرات آتیش بگیم

اون طبیعتشه که دلش بخواددست بزنه

پس بایدآتیش راازبچه دورکرد

توکشورهای خارجی واوپن هم بعضی برنامه هاغیرقابل دریافته برانوجوونهاوبچه ها

نبایدزیادادای روشنفکری رادرآورد

هرچیزی به وقت خودش

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان یه مادر کاملا میفهمم جی میگی

منم‌پسرم ۱۰سالشه و اصلا گوشی دستش ندادم جر برنامه ی شاد و چندتا بازی که تو گوشیم هست هیچی تو گوشیم ندارم

خیلی روی تربیتش کار کردم

حداقل اگه قرار مسایلی رو بفهمه باید طبق رنج سنیش متوجه بشه نه یهو تو سن پسرمن و پسرشما یه چیزایی رو یهو بفهمن

من باشم تذکر جدی میدم

نمی تونید ازشون دور شید؟ ما این ده ماه چند نفر مهمونمون بودن،ببخشید با لباس هایی که یقش تا روی ناف ...

دقیقلاا حالا این تا اون حد نیست ولی محالات ممکنه وقتی میان یا جایی قراره ببینیمشون گردنش کبود نباشه

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
دقیقا مشکل ما همین فک میکنیم نوجوون و باید دور کنیم از همه چی که مبادا چیزی یاد بگیرن  شما بای ...

شما قطعا مادر نیستید

این تز ها رو همه ی ما وقتی بچه نداشتیم دادیم

از این خبرها نیست اصلا

تربیت بچه با یه سری شعار من دراوردی کاملا متفاوته

به عنوان یه مادر کاملا میفهمم جی میگی منم‌پسرم ۱۰سالشه و اصلا گوشی دستش ندادم جر برنامه ی شاد و چند ...

میخام تذکر جدیتر بدم چون بچه هامون با هم دوستن و رفت امد داریم بگم لطفا رعایت کن من دخترم تازه پریود شده واقعا از عمرم گذاشتم تا این جرمتها و تربیت رو حفی کردم حتی از خوشی های خودم و شوهرم خیلی هواسم بوده اما فک میکنم گناهشو پاک نکنم میخاد عمدا اینکارها رو انجام بده

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
به پسرت بگو خورده تو در یا پنجره کبود شده  😐😐😐

میگه مامان بچشون اونروز به مامانش گفته چقدددررر گردنت میخوره تو کابینت !!!!

بفکر بچه من نیس بفکر بچه خودش باشه لاقل😑

من مخالفم این مثل این می مونه که بشینیم برابچه یکساله ازخطرات آتیش بگیم اون طبیعتشه که دلش بخواددس ...

حرفتون از لحاظ روانشناسی خنده داره ک بچه یکساله رو با دختر خانم ۱۳ ۱۴ ساله مقایسه میکنید

حتی برای بچه های پنج ساله جدیدا کتاب آشنایی با بدن آوردن ک اگه کسی خواست بهشون دست بزنه اجازه ندن 

تو همون کشور های اوپن ک شما میگید از ۹ سالگی تمام رابطه جنسی رو توضیح میدن و از دبیرستان راه های جلوگیری در رابطه 

بچه باید آگاه باشه از نوجوونی چون دوره زمونه ما نیست ک وقتی شوهر کردیم تازه بفهمیم چی ب چی میل جنسی پسرا ب شدت بالا رفته همین طور دخترام باید کنترل این غریضه رو یادشون بدیم از ما یاد نگیرن از دوستاشون تو مدرسه یاد میگیرن و افشار تربیت از دست مادرا در میره

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃
دقیقلاا حالا این تا اون حد نیست ولی محالات ممکنه وقتی میان یا جایی قراره ببینیمشون گردنش کبود نباشه

آخه اینا کلا هم دارن ادا در میارن 

از اون وقت به بعد خواهرم اومده همش کنجکاوی میکنه 

خیلی سختمه،نمیخوام چیزی هم به پدر و مادرم بگم

نمیدونم چجوری درستش کنم ای خدا😣😣😣

.
شما قطعا مادر نیستید این تز ها رو همه ی ما وقتی بچه نداشتیم دادیم از این خبرها نیست اصلا تربیت بچ ...

من مادر نیستم 

خواهر یه نوجوونم که از ۱۳ سالگی همه اینا رو بهش یاد دادم 

خدا رو شکر الان که ۱۵ سالش هر اتفاقی بیفته بهم میگه 

تو خیابون کسی اذیتش کنه کاملا جدی ب اون پسر تذکر میده 

میاد میگه ک دوستاش تو مدرسه  س...س هزارتا چیز دیگه ک مناسب سنشون نیست و انجام میدن چون فک میکنن خیلی چیز کول و با حالیه همیشه ازم تشکر می‌کنه ک مرسی زودتر آگاهم کردی بفهمم هرکاری سن خودش و داره

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃

ببین زمانه خیلی فرق کرده با موقع ما

اکثرا الان بچه ها گوشی دارن 

دختر من مدام غر میزنه

تبلت گرفتیم ولی نت نمیگیرم براش الکی گفتم پول اضافی ندارم برا نت تو

میگم بزار با گوشیه خودم بره یا پدرش

لااقل چیزهایی رو که سرچ میکنه میبینم

اطرافیانم از خواهر و خواهر شوهر و جاریم همه برا بچه هاشون گوشیه جدا گرفتن تازه با نت

به هر حال بچه ها اینا رو میبینن و تاثیر میگیرن