2777
2789
عنوان

رفتارهای خارج از عرف و نوجوانان

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 120 پست
حرفتون از لحاظ روانشناسی خنده داره ک بچه یکساله رو با دختر خانم ۱۳ ۱۴ ساله مقایسه میکنید حتی برای ب ...

به نظرمن مثال کاملادرستی زدم

آتش درسن بچه یکساله همونطورخطرناکه که شهوت درسن۱۳ سال

هردوبه طورغریزی دوست دارن کنجکاوی کنن ومابایدکنترل کنیم

البته دختربایدبدونه جاهای خصوصیش حرمت داره ولی فقط همین 

همین آزدی زیادباعث شده مردهاروزبه روزبی حیاتربشن

چراقدیم حیابیشتربود؟

چون هرچیزی سرموقعش اتفاق میفتاد

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
پسره؟؟ منم دخترم وارد 15 سالگی شده به نظرم زیادم فضا رو بسته نگه ندار خواهر من

اثلا فضا بسته نیست در حد عرف خانوادگیمون و احتیم مثلا بغل و بوس جلو بچه هامون طبیعیه بوس معمولی البته😅اما خلوت و لباس خاب و اینا میزارم واسه وقتی بچه بزرگه خونه نیست امااین مسعله رو اعصابمه من خیلی دارم طور میزنم بچه ام راه کج نره و اینروزا بفکر امتحانهای ترم باشه نه خدای نکرده نامحسوس دنبال این مساعل میدونی میگم هر چی در حد عرف خوبه بیشترش کارو خراب میکنه

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مادر نیستم  خواهر یه نوجوونم که از ۱۳ سالگی همه اینا رو بهش یاد دادم  خدا رو شکر الان ...

فکر کنم بهتره منم همه چیز رو به خواهرم بگم😔

ولی این خیلی کوچیکه

هنوز وارد نه سال هم نشده

ولی راه حل دیگه ای هم به ذهنم نمیاد😓😓

.
به نظرمن مثال کاملادرستی زدم آتش درسن بچه یکساله همونطورخطرناکه که شهوت درسن۱۳ سال هردوبه طورغریزی ...

عریضه قابل کنترل چون مغز ب تکامل میرسه تو میگی دخترم مواظب آلت تناسلی باشه چون حریم شخصیت ولی نمیگی ب چ دلیل ؟ خب می‌ره کنجکاوی می‌کنه و ممکن کسی کنجکاویش و برطرف کنه ک دیگه اون موقع کار از کار بگذره 

من ب خواهرمم گفتم تو میتونی با جنس مخالف دوست معمولی باشی ولی مراقب حریم شخصیت باش مراقب درس چ آیندت باش مراقب باش با کی دوست میشی چ پسر چ دختر 

الان ک دیگه دو سه سال گذشته خودش کلا تمرکزش رو درسش و میگه دانشگاه برم میتونم کلی با پسرا آشنا شم و اونا رو دوست معمولیم بدونم 

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃
عیب نداره ولی اگه دخترت اومد ازت سوال کرد اون کبودیا چیه ب زبان یه نوجوان براش توضیح بده ک چیه سعیم ...

چشم😔خیلی سخته بادر کن من خودم ازون دخترای بودم زمان خودم ک از لحاظ تیپ و اینا تک بودم اما بخاطر دخترم خیلی خوشیا و راجتیامو کنار گذاشنم تا اون تو این سن حساس بخاطر یک لباس یا یک شو خارجی کل زندگیشو خطا نره از پول و ازادی و راحتی خودم زدم حالا سختمه این شرایط خیلی سختمه

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
حرفتون از لحاظ روانشناسی خنده داره ک بچه یکساله رو با دختر خانم ۱۳ ۱۴ ساله مقایسه میکنید حتی برای ب ...

اگه روانشناسهامی دونستن دونستن پیش ازموقع مسائل جنسی برابچه هامفیده معطل نمی کردن وتوی تلویزیون یاکتابهاهمه چی راعلنایادمی دادن

ولی قبل عقدکلاس گذاشتن یعنی اونوقت موقعشه

چشم 🏵️🏵️🏵️ من راهکار و تجربه خودمو گفتم فکر کنم کاربردی ترینش همین باشه

فداتون🌹

من مادر نیستم  خواهر یه نوجوونم که از ۱۳ سالگی همه اینا رو بهش یاد دادم  خدا رو شکر الان ...

اینکه خیلی چیزها رو برای بچه ها توضیح بدیم با یه سری مسایل حاشیه ای جنسی تفاوت داره

همه چی باید مرحله به مرحله طی بشه 

یهو از رابطه ی جنسی به یه بچه بخوایم توضیح بدیم دچار تناقض میشه

مخصوصا برای پسرها

کلا روش تربیتی پسر و دختر خیلی متفاوته

من هم پسر دارم هم دختر 

تربیت دختر واقعا راحت تره 

قدرت درک مسایل دختر و پسر توی سن کم اصلا قابل مقایسه نیست

دخترا قشنگ همه چی رو متوجه میشن و وقتی بفهمن یه مسیله ممکنه خطری داشته باشه سمتش نمیرن 

ولی پسرها برعکس عاشق ریسک هستن و میخوان اون شرایط رو تجربه کنن

من با آگاهی بچه ها کاملا موافقم ولی طبق شرایط سنیشون

فکر کنم بهتره منم همه چیز رو به خواهرم بگم😔 ولی این خیلی کوچیکه هنوز وارد نه سال هم نشده ولی راه ...

نه دیگه یکم زوده شما میتونید فقط بهش بگید مراقب بدنش باشه کسی بهش دست زد سریعا داد بزنه یا ب شما بگه 

رسید ب سن ۱۴ سالگی و اینا دلیل حفاظت از حریم شخصیشم بگید

عریضه قابل کنترل چون مغز ب تکامل میرسه تو میگی دخترم مواظب آلت تناسلی باشه چون حریم شخصیت ولی نمیگی ...

به به

پس شماچه انگیزه خوبی برای ادامه تحصیل به خواهرتون دادین

اصلادیگه ازدرس چیزی فهمیده اون بنده خدا؟

یافقط می خواددوست پسربگیره؟

اینکه خیلی چیزها رو برای بچه ها توضیح بدیم با یه سری مسایل حاشیه ای جنسی تفاوت داره همه چی باید مرح ...

خب من راجب دخترا گفتم و این ک میگید مرحله مرحله کاملا درست 

پسرا تربیت سختی دارن متاسفانه ولی شدنیه

نه دیگه یکم زوده شما میتونید فقط بهش بگید مراقب بدنش باشه کسی بهش دست زد سریعا داد بزنه یا ب شما بگه ...

آخه یه مسائلی پیش اومده داره دیوونم میکنه

گرچه فکر کنم خودش هم بدونه😔😓

.
به به پس شماچه انگیزه خوبی برای ادامه تحصیل به خواهرتون دادین اصلادیگه ازدرس چیزی فهمیده اون بنده ...

شما هنوز معنی دوست پسر و نمی‌فهمی 

نمی‌فهمی که جنس مخالف بدون دید جنسی و عاشقانه می‌تونه عین دوست هم جنس خودت باشه 

بله خیلی انگیزه برای درس خوندن داره و انقد سر خودش و با انواع کلاسا گرم کرده ک دوستای زیادیم نداره 

شما تو قرون وسطا گیر کردید ک موافق جداسازی پسر و دخترید 

و فک میکنید همه چیز دید جنسی 

اگه ب بچه ها از بچگی یاد میدادن بدون نگاه جنسی و عاشقانم میشه باهم دوست باشید 

همچین فاجعه هایی ب بار نمیومد

آخه یه مسائلی پیش اومده داره دیوونم میکنه گرچه فکر کنم خودش هم بدونه😔😓

تورو خدا اگر علمشو نداری لاقل در حقش لطف کن ببرش مشاوره مطمعنا اون کارشو بلده و نتیجه مثبته

خودت دستبکار نشو چون شاید ضررش بیشتر از منفعتش باشه

شما هنوز معنی دوست پسر و نمی‌فهمی  نمی‌فهمی که جنس مخالف بدون دید جنسی و عاشقانه می‌تونه عین د ...

عزیزم نه من بلکه شماهم نمی دونی چی به صلاح دختروپسره

برای همین همه دین انتخاب می کنن تادینشون بهشون بگه راجع این مسایل که ذهن آدم بهش نمی رسه

قرون وسطی یاحالابعضی چیزهاتغییرنمی کنه چون باشرف وفطرت آدمهاسروکارداره وثابته

رابطه دختروپسررافقط یه بی عقل می تونه ازمسائل جنسی جداش کنه چون حدیث داریم نفرسوم شیطانه

هنوززوده بخواهیم راجع همه چی خودمون نظربدیم چون عقل آدم کامل نیست