2777
2789
عنوان

رفتارهای خارج از عرف و نوجوانان

1049 بازدید | 120 پست

سلام 

اگر شما دختر یا پسر نوجون داشته باشید و در اطرافیانتون خانمی باشه ک روی لجبازی یا عادت خودش یا هرچیی با رفتارهاش و کبودیهای گردن و اینچیزها بخواد جلب توجه کنه و دختر یا پسر شما ک دوران بلوغ هستن تو اون محیط

چکار میکنین؟

تذکر میدین؟فک میکنن حسودی میکنین😑💩😩

تذکر ندین همین اوضاع هست

قطع رابطه ام ک نمیشه

ضمنا چون اون خانم خودش هم فرزند داره و خودش قبلا در این مورها حرف زده شما نظرتون رو غیر مستقیم گفتین ولی انگار با لجبازی میخان بیشتر جلب توجه کنن 

من موندم بخدا چکار کنم بگم یا نگم یا چی!!

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍

بچه هاي نوجوون تو گوشي هاشون خيلي خيلي بدتر از كبودي گردن اون خانوم رو ميبينند 

شما هم چيزي نگين بدونه براتون مهم نيست شايد ديگه نخواد اينجور رفتارهاي چيپي بكنه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچتونو آگاه کنید چاره چیه بعضی ها بیمارن😓

چکار کنم بچه ۱۳ ساله رو نمیخام در این حد اگاه کنم ک

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍

من باشم سخت نمیگیرم نوجوونا خودشون الان انقد چیزمیز بلدن که میتونن کلاس فوق پیشرفته واسه متاهل ها بذارن

اگه من سخت نگیرم اهمیت ندم بهش اونم لجبازیشو میذاره کنار و دیگه اینکارو نمیکنه

الان رو دنده لج افتاده میبینه منم حساسم بیشتر کیف میکنه

{ خانم هستم }

تا سه سال پیش مشابه این فرد تو فامیل بود و خیلی رک همه چی میگفت به پسرم یاد دادم یه سری مسایل مناسب سنش نیست و از اون خانم فاصله بگیره . پسرم جایی که اون خانم بود نمی اومد میرفت تو اتاقش درم قفل میکرد اون خانمم میخواست بره تو اتاق پسرم لباس عوض کنه پسرم در رو بازنمیکرد 😂

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بچه هاي نوجوون تو گوشي هاشون خيلي خيلي بدتر از كبودي گردن اون خانوم رو ميبينند  شما هم چيزي نگ ...

نه من مطمعنم از تربیت بچه ام گوشی هم نداره و اینترنت دانش اموزی بنامه شاد استفاده میکنه و مطمعنم ک این مساعل براش جای سوال داره

من باشم سخت نمیگیرم نوجوونا خودشون الان انقد چیزمیز بلدن که میتونن کلاس فوق پیشرفته واسه متاهل ها بذ ...

عزیزم اگر بچه من ۱۷ ۱۸ سالش بود کاملاا موافق نظر شما بودم🌹