2777
2789
عنوان

رفتارهای خارج از عرف و نوجوانان

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 120 پست

دقیقا مشکل ما همین فک میکنیم نوجوون و باید دور کنیم از همه چی که مبادا چیزی یاد بگیرن 

شما باید از رابطه جنسی تا همه چی بهش بگید 

بگید ک تو این سن چ چیزی مناسبش چ چیزی مناسبش نیست 

چون الان این کبودی رو ببینه راجبش بفهم می‌دونه ک سن این کارا الان نیست 

نذارید خودش کنکاش کنه که عاقبت خوبی در انتظار نیست 

خودتون همه چیز و بگید بهش 

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی نبریش؟؟؟؟نبینه اون خانم رو؟؟ نگو که عمه شه!!!!

نمیگم نسبتش رو چون ممکنه فک کنن من خودم حساس شدم روش😂😑چون در حد مقایسه هم نیست از هیچ نیر واسه همین میخاد خودشو هر جور شده برخ بکشه

عمه ها طفلکا خیلیا واسه برادرزاده هم شده اینکارو نمیکنن دلشون شاید بسوزه

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
نمیگم نسبتش رو چون ممکنه فک کنن من خودم حساس شدم روش😂😑چون در حد مقایسه هم نیست از هیچ نیر واسه همی ...

فهمیدم زن داییه😁

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
چکار کنم بچه ۱۳ ساله رو نمیخام در این حد اگاه کنم ک

شما آگاه نکنید آگاه میشن با این وضعیت مجازی . گوشی بچتونو حتما کنترل کنید مثلا سعی کنید اگه تلگرام و ... داره تو گوشی شما هم باشه و بهش دسترسی داشته باشید و چک کنید لازم نیست خودشم بدونه. وضعیت مجازی خیلی بد تر از این هاست . فیییلتر شششکن و همه چیزم ک در اختیار دارن به بهانه درس خوندن . خیلی مراقب باشید. چون اطرافم زیاد دیدم میگم💙

مسواک یادت نره 🦷👩‍⚕️
دقیقا مشکل ما همین فک میکنیم نوجوون و باید دور کنیم از همه چی که مبادا چیزی یاد بگیرن  شما بای ...

من تا حدودی موافقم با شما اطلاعات مناسب و در حد سنش بهش دادم و میدم

اما اینکه همش جلو چشمش کبودی و اینچیزا ببینه من ک مادرشم ناخوداگاه همش ذهنم منحرف میشه چبرسه به یچه کنجکاو🌹😩

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
شمااحتمالا نوجوون ندارید.. وگرنه بهمین راحتی هم نیس

دقیقا ب همین راحتی خواهر من نوجوون بود از وقتی فهمیدم چقدر آمار تجاوز تو کشور و چقد آمار اذیت و آزار خیابونی بالا رفته تماما آگاهش کردم ک بدن تو اینه 

بعضی از پسرای مریض ب این علت و به این علت ممکن اذیتت کنه 

مراقب خودت باش کسی اذیتت کرد فورا برو جای شلوغ و کلی از این اتفاقا 

الان ک دهه ۵۰ و ۶۰ نیست دخترا راحت برن بیرون و بیان دوره زمونه عوض شده سم بلوغ داره روز به روز میاد پایین تر درست نیست بچه رو نا آگاه وارد جامعه کنه ک بدرنش

فهمیدم زن داییه😁

نه بابا 😣تو رو خدا نگید کیه میخام بدون قضاوت راه حل فقط بگیرم 😔😣

من تا حدودی موافقم با شما اطلاعات مناسب و در حد سنش بهش دادم و میدم اما اینکه همش جلو چشمش کبودی و ...

عیب نداره ولی اگه دخترت اومد ازت سوال کرد اون کبودیا چیه ب زبان یه نوجوان براش توضیح بده ک چیه سعیم کن حواسش و پرت کنی 

نه بابا 😣تو رو خدا نگید کیه میخام بدون قضاوت راه حل فقط بگیرم 😔😣

چشم 🏵️🏵️🏵️ من راهکار و تجربه خودمو گفتم فکر کنم کاربردی ترینش همین باشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نمی تونید ازشون دور شید؟

ما این ده ماه چند نفر مهمونمون بودن،ببخشید با لباس هایی که یقش تا روی ناف بازه و دامن های کوتاه(جوری که باسنشون هم معلوم میشد)و رفتار هایی واقعا عجیب و غریب رو به رو بودیم.

یه بچه ۸ ،۹ ساله هم داریم که از اون وقت به بعد کاملااااا رفتارش عوض شده.واقعا فکر نمیکردم اینقدر تاثیر بزاره 

کار هایی ازش سر میزنه که واقعا خشک میشیم😓 

.
دقیقا ب همین راحتی خواهر من نوجوون بود از وقتی فهمیدم چقدر آمار تجاوز تو کشور و چقد آمار اذیت و آزار ...

تا این حد تقریبا خوبه

ولی پسرا خیلی بلوغشون متفاوت تره..☹.

خیلی سوال میپرسن..خیلی کنجکاون...خیللییییی🥴🥴😩😩😩

شما آگاه نکنید آگاه میشن با این وضعیت مجازی . گوشی بچتونو حتما کنترل کنید مثلا سعی کنید اگه تلگرام و ...

توضیح دادم بالاتر عزیزم 

نداره گوشی

فقط شاد تو گوشی خودم با نت دانش اموزی همون دو ساعت خودمم کنارشم واسه درسهاش