2777
2789
عنوان

خانوما ی متاهل بیاین.

501 بازدید | 44 پست

سلام ببخشید یه راهنمایی میخواستم هر کسی میتونه لطفا کمک کنه. 

مشکل من اینه ک شوهرم با همه خیلیی گرم میگیره اما من ناراحت میشم نسبت به خانم ها

بارها در این مورد حرف زدیم اما انگار ذاتن اینطوریه

اونقدری که شوهرم با خانمها گرم میگیره و حرف میزنه من نمیزنم با آقایون هم همینطوره...

اما خودم اصلا تا حرف ضروری نباشه با آقایی حرف نمیزنم چ برسه بگم و بخندم. 

اما این وسط اصلاااااا خود شوهرم مطمعنم دوس نداره من مثل خودش باشم چون وقتی ناراحت بودم گفتم بهش اگه منم مثلا با پسر عموت یا با برادرت بدون هیچ منظوری مثل خودت گرم بگیرن بگم بخندم مشکلی نداری؟  گفته اره ناراحت میشم بهم حق داده ناراحت بشم...اما گفته بخدا منظوری ندارم و فلان و فلان... 

شما بگین بخوام برای آخرین بار بهش پیام بدم چی بگم چ بنویسم چون دیگه دوس ندارم رودرو حرفمو بزنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ازین کار خیلی بدم میاد 

هیچ چیزیم نمیتونه منو راضی کنه که این کار بی منظوره

حتا اگه شوهرم شوخ طبع باشه من راضی نیستم که با خانوما بگه بخنده هرچیزیم حدی داره 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

منم شوهرم با همه گرم میگیره چ زن چ مرد ولی میدونم با قصد نیس کلا اجتماعیه...اکه بدون منظوره گیر نده

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

خوب چیکارش داری 

یعنی چون ازدواج کرده باید با هیچ زنی حرف نزنه 😂😂

من خودم روانشناسی خومدم گلم شما شکاکی 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
منم شوهرم با همه گرم میگیره چ زن چ مرد ولی میدونم با قصد نیس کلا اجتماعیه...اکه بدون منظوره گیر نده

بله واقعا 

همه که نباید منزوی باشن 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
میشه خودتون و جای من بزارین براش چ بنویسم تاثیر داشته باشه نمیخوام رودررو حرفمو بزنم خدای نکرده بی ا ...

والا من خودم و گذاشتم جات هیچ مشکلی پیش نیومد فقط شوهرم یه آدم اجتماعی و سر و زبون دار بود 

میشه خودتون و جای من بزارین براش چ بنویسم تاثیر داشته باشه نمیخوام رودررو حرفمو بزنم خدای نکرده بی ا ...

هرچی بنویسی فقط باعث میشه حساسیتش بیشتر شه و بدتر

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
خب اگه این کار درسته چرا خودش دوس نداره منم مثل خودش با آقایون گرم بگیرم اون میاد با من همراهی کنه؟ ...

من نميگم تو مثل اون باش همراهش باش 

كه حداقل جلوي تو اين كارو بكنه و زير نظر تو باشه

چون اگه سخت بگيري بهش دور از چشم تو ميكننه

و تو نميفهني و اين بده