2777
2789

دوست پسرم قبل من زیاد دوست دختر داشته و رابطه هم داشته باهاشون ی سوال میپرسم گزارش نزنید ممکنه بیماری داشته باشه ک منتقل بشه چون بهش میگم یبار قبلا گفتم گفت چرا فکر میکنی من ب فکر سلامتیم نیسنم و اینا بد میگفت من چند سال پیش رفتم پیش اورولوژیست بخاطر ی مشکل ک داشته ی چیزی گفت اسمشو نفهمیدم بد گفت مایعنه اینا کرد گفت سالمه سالمی و از  این حرفا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون واسه واریکوسل رفته ربطی به بیماری های مقاربتی نداره

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

این جور آدما وضعیت جن سی و سلامت جن سیشو نرمال نیس باهاشون رابطه نزن 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

چرا باید تو روی همچین پسر یبخشید ولی خرابی نگاه کرد اخه؟ 

قطعابیماری داره 

من اصلا نمیتونم با کسی باشم که وقتی بیرون رفتیم دخترایی اتفاقی ببینیم که میدونن برای پارتنرم چند سانته😐