2777
2789
عنوان

خانوما ی متاهل بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی روک گفتی باید غیر مستقیم عمل میکردی تا ببینه درک کنه حال تورو مثلم توهم مثل خودش گرم میگرفتی بعد که بهش برمیخوره بهش بگی تو کنار بذار منم کنار بذارم برای منم پیش امده حداقل جلوی من مراعات میکنه

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
واس من مشکل اصلی زندگیمه... 

ی جوری تظاهر کن ک انگار نیس بیخیالی خیلی تاثیر میزاره منتظر زنگش باشم وقتی زنگ زد اونارو بهش بگو بعد یکم سرسنگین باش باهاش مث همیشه نباش باهاش وقای میاد خونه

واقعا؟؟؟  چرا اصلا مشکلی با حرف زدنش ندارم اما بگو بخند چرا مشکل دارم.

حالا بخنده 

به خدا چیزی نمیشه 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

بببن بهش بگو من دلم میخواد شوهرم فقط مال من باشه با من فقط بگو و بخند کنه بگو تو همیشه منو ناراحت میکنی دلت نمبخواد یکم منم خوشحال بشم که شوهرم به فکرمه

دلسوزانه بهش بگو

لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید.  خدایا خودت مواظب عزیزانم باش❤
توام گرم بگیر پیامم نده وقتی توام با بقیه بگی بخندی اگه ببینه اونم حس تورو درک میکنه توام بگو منظوری ...

اره خودمم فکر میکنم این راه نتیجه میده اما نمیدونم چرا یه چیزی مانعم میشه اینکه از خودم بدم میاد و یا شخصیتم این اجازه رو اصلا نمیده... 

من با پسرخاله هام و پسرعمو هام یه سلام و احوال پرسی ساده و رسمی میکنم اونوقت اون با دختر عمو و دختر خاله های من بگو و بخند

حالا خودش مطمعنم تحمل اینو نداره که بخوام با آقایون فامیلای خودم گرم بگیرم چ برسه ب فامیلای خودش این بیشتر عذابم میده چطور واس خودش خوبه و بی منظور واس من... 

این همون ربط داره به درون گرایی و برون گرایی ...و کاراهای اون برا شما ناراحت کننده هست ولی بدونین کاراش از عمد نیس چون شخصیت اجتماعی داره از این بابت نگران نشین ...ولی خوب چون شما اینجور شخصیتی مثل همسرتون ندارین یکم باید مراعات کنن ...

دانشجو روان شناسی🧠 .تاپیک هام در مورد روانشناسی هست دوست داشتی سر بزن🧡
این همون ربط داره به درون گرایی و برون گرایی ...و کاراهای اون برا شما ناراحت کننده هست ولی بدونین کا ...

ممنون گلم بخدا دوس ندارم اذیتش کنم اما رفتارش باعث میشه این اتفاق پیش بیاد الان زنگ زده بود میگه لیاقت من اینه ک باهام سرسنگین حرف بزنی خودشم میدونه از چی ناراحتم... نمیدونم چکار کنم نه میتونم کنار بیام نه اینکه اون فکر نکنه میخوام یه حصار دورش بکشم زندونیش کنم اصلا اینطوری نیستم در حالت عادی یا حرف در مورد مسئله مهم و جدی باشه اصلا مشکلی ندارم اما گرم گرفتن و خودمونی شدن و بگو بخند اذیتم میکنه...