2777
2789

از همه لحاظ    ظاهری   خورد و خوراک    بیاین یکم از شیوه های قناعتتون بگید 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

اصلا نمیشه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک جامع درآمد و مخارج و پس انداز

انقدر زیاد شده نمیتونم بخونم اونو

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

چشم بسته غیب گفتی با هزینه کم چه جوری میشه عالی زندگی کرد جوک میگی

منظورم اینه که قناعت چجوری میکنید    مثلا از هزیته های اضافی چجوری میزنید ؟

چیز چرت نخر

لباستو از بازار هر فصل یه مانتو ولی قشنگ بخر

چیزایی ک بتونی همه جا بپوشی 

بدلیجات و خوراکی الکی و وسایل الکی مترو نخر 

لوازم آرایش بزار کامل تموم شه یه جای مناسب پیدا کن سالیانه خرید کن

بیشتر غذای خونه درست کن پیک نیک برید جای رستوران و فست فود ک پول بیخوده 

وسایل نقلیه عمومی یا با همسرت برو بیا

هرماه شده تومن پس انداز کن سکه پارسیان چیزی

زیر بار قسط و وام نرو هرچی پولشو نقد داری بخر

یا حسین
چیز چرت نخرلباستو از بازار هر فصل یه مانتو ولی قشنگ بخرچیزایی ک بتونی همه جا بپوشی بدلیجات و خوراکی ...

چقدر جامع و مفید 🫰🫰  مرسی عزیزم 🤩

چیزای کافه رو تو خونه درست کنبازار روز شهرداری خرید کن نه مغازه

مرسی قشنگم 

منظورم اینه که قناعت چجوری میکنید مثلا از هزیته های اضافی چجوری میزنید ؟

خیلی راحته فقط باید بخوای...

یک ریال خرج نکن مگر اینکه واقعا ضروری باشه،

آنلاین شاپ ها و فروشگاه های اینترنتی رو تا یک ماه اصلا چک نکن،

آخر یک ماه باورت نمیشه ببینی چقدر زیاد تونستی پس انداز کنی

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)