2777
2789
عنوان

برادر نامزدم باهام شوخی کرد نامزدم زد تو صورتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 58243 بازدید | 534 پست
چرندیات من تاحالا شوهرم زیاد دست روم بلند کرده منم زدمش نیازی ب طلاق نیس اگ ب دست بلند کردن بود ک ا ...

ما از این آدما خدا رو شکر تو خانواده نداریم مگه باغ وحشه محیط خانواده تو تمام مدت زندگیم یکبار ندیدم بابام دست بلند کردن که هیچ حتی یه داد سر مادر من نزده همچنین اطرافیانم مورد اینجوری ندیدم اصولا تو محیطی زندگی کردم که این رفتار و کتک کاری رو حتی در شان حیوان نمی بینم چه برسه به همسر و خانواده اونم تو نامزدی خخخ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما از این آدما خدا رو شکر تو خانواده نداریم مگه باغ وحشه محیط خانواده تو تمام مدت زندگیم یکبار ندیدم ...

فقط تو نی نی سایت با کتک مثل یه مسئله عادی رفتار میشه 

نمیفهمم واقعا هیچ کس به هیچ دلیل حق نداره بزنه به ویژه یه فرد بزرگسال رو

هر سه تاتون اشتباه کردید اول برادر شوهرت که حد خودشو ندونسته بعد شما که کودکانه برخورد کردی و بعد همسرت که با کتک حرفشو زده ، اصلا حق نداشت روت دست بلند کنه باید با گفتگو ناراحتی شو می‌گفت ، ازین قضیه راحت نگذر ممکنه بعداً باز روت دست بلند کنه

حالا شاید صمیمی شدن و این شوخی ها خوب نباشه

ولی گوه خورد که زد مگه حیوونه یا دور از جونت تو بردشی 

مثل صگ رفتار میکنه

بگو اگر حس کردی مردی میرفتی به داداشت میگفتی شوخی نکنه نه اینکه زنتو بزنی و حس کنی خیلی قلدری

چرندیات من تاحالا شوهرم زیاد دست روم بلند کرده منم زدمش نیازی ب طلاق نیس اگ ب دست بلند کردن بود ک ا ...

من اصلا بر نمی تابم این مدل زندگی رو....چرا خب....صحبت کردن‌که هست‌‌‌‌‌..‌

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
ما از این آدما خدا رو شکر تو خانواده نداریم مگه باغ وحشه محیط خانواده تو تمام مدت زندگیم یکبار ندیدم ...

مگ باید پدر ادم ادم رو بزنه 😆 مگ کاری کردی ک بزنتت 

مگ بابا های ما صبح ها از خواب پا میشن مادرمون رو میزنن 

خداروشکر ک تو باغ اهلی بزرگ شدی 

تو زندگی متاهلی پیش میاد هرچیز 

ولی از من ب تو نصیحت تو همین محیط خانواده خودت بمون ازدواج نکن چون فک کنم تو ازدواج کنی شوهرت روت ی داد بزنه تو خودش جد آبادش نیست نابود کنی 

پخخخخخخ محیط خانواده نکشیمون با خانواده بقیه صبح ها همو میزنن تیک پاره می‌کنن شما اهلی هستید

😐
عزیزم باید به برادرش تذکر بده بنظرت درسته سیلی بزنه تو دهن زنش؟ روش نمیشه به برادرش چیزی بگه دلش اوم ...

شما درست میگید من منظورم این بود که نامزدش هم حق داشته ناراحت بشه ولی اینکه دست روش بلند کرده قابل توجیه نیست 

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند