2777
2789
عنوان

خانوما ی متاهل بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 44 پست
من نميگم تو مثل اون باش همراهش باش  كه حداقل جلوي تو اين كارو بكنه و زير نظر تو باشه چون اگه ...

میدونم گلم نگفتی مثل اون باشم میگم اگه این کار درسته چرا خودش دوس نداره مثل خودش با اقایون گرم بگیرم این بیشتر حساسم کرده اگه واس منم بیخیال بود شاید میشد کنار بیام... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال باش اما کنترل کن شوهرت رو

بعدشم بهش بگو شاید شوهر و پدر و برادر این خانم ها ناراحت بشن از کار تو  

بهش بگو اگه یه مردی بامن اینجوری کنه تو خوشت میاد؟

بعد بگو ممکنه یه زن پیش خودش در رابطه با تو فکرای منفی کنه

از اول

خوب کاریش نمیشه کرد از اول اینجوری بوده باید کنار بیای اگه با خانومها گرم میگیره حتما از طرف شما سردی میبینه .سعی کن تو جاشو پر کنی باهاش شوخی کنی تا دنبال گرم گرفتن و شوخی کردن با بقیه نباشه .

خوب کاریش نمیشه کرد از اول اینجوری بوده باید کنار بیای اگه با خانومها گرم میگیره حتما از طرف شما سرد ...

نه باور کن دلیلش اصلا این نیس ک از طرف من سردی ببینه من با اینکه بیرون خونه سرد و درون گرام اما تو خونه اصلا یه آدم دیگم خودشم اصلا تو خونه تحمل سکوت من و نداره از بس ک سر و صدا میکنم شوخی و اینا 

خودمم گاهی تعجب میکنم این منم ک بیرون از خونه اینقد درونگرام تو خونه شاد و شنگول

تا حالا خیانت ندیدم اما اصلا حس خوبی ندارم بابت این رفتارش 

طبیعی منم بعدبچه هام ازسرم پریدحساسیت هام ولی اگه اذیتی  بهش بگوخوبی که ازحدبگذردنادان خیال بدکندفکرمیکنن طرف کم داره یاسبکسره 

نه باور کن دلیلش اصلا این نیس ک از طرف من سردی ببینه من با اینکه بیرون خونه سرد و درون گرام اما تو خ ...

خوب باهاش صحبت کن بگو دوست ندارم با بقیه گرم بگیری ناراحت میشم حس خوبی بهم دست نمیده چرا کاری میکنی که ناراحت بشم.یکم مقید به زن و زندگیت باش.

طبیعی منم بعدبچه هام ازسرم پریدحساسیت هام ولی اگه اذیتی  بهش بگوخوبی که ازحدبگذردنادان خیال بدک ...

میدونی اینقد اذیتم ک بخوام بیخیال بشم باید بیخیال خودشم بشم یعنی اصلا نمیشه 

کاش بچه ها راهنماییم میکردن براش چ بنویسم. 

غیرمستقیم درموردبقیه که چی درموردشون میگن  بگونمیخوادپیام بدی موقع صحبتاتون بگو

غیر مستقیم نمیشه چون همون لحظه میفهمه دارم به خودش میگم میدونه مشکل اصلی من همینه بارها بحثش پیش اومده... غیر مستقیم موقعی جواب میده ک هنوز ندونه مشکل خودمه.