2777
2789
عنوان

بچه سوم نمیخام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32777 بازدید | 508 پست
خداازش نگذره همه راههارو رفتم کوتاه نمیادمجبورم پنهونی قرص بخورم

وا عزیزم پنهونیردارو مصرف کن راه های جلوگیری زیادی هس ک نفهمه ..شوهرت عجیبه واقعا یعنی ادمشه ک زوری باردارت کنه؟

خسته شدم انقدرکه گفتم امروزباگریه التماسش کردم کوتاه نمیاد

بچه سوم بیاری و عزیزتر بشی براش بهتر نیست تا بهت خیانت کنه؟

خواهر شوهرم استاد دانشگاه هست و زیبا می‌گفت شوهرم تا گفت بچه سوم از ترس اینکه بچه از یک زن دیگه بیاره تو ۴۲ سالگی حدودا حامله شد و بچه سوم شون هم باهاش و زیباست

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداازش نگذره همه راههارو رفتم کوتاه نمیادمجبورم پنهونی قرص بخورم

قرص نخور ممکنه سرطان بگیری...

پیش گیری نکن چون قرص میخوردی معمولاً یک سال طول می‌کشه تا حامله بشی بعد یک سال هم بچه هات بزرگتر شدن و بیشتر کمک حال ات هستن برای بچه سوم

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

پس همه این بدبختا با 4-5 تا بچه که سر چهارراه گدایی میکنن همه شون منم!

یک مورد مثال بزن؟!

تو تهران که خداروشکر با پیگیری و ذکاوت دکتر زاکانی شهردار قوی تهران ، بساط شون شاید کامل جمع شده ولی آمارش هست که بچه های کشورهای همسایه بودن اغلب 

قرص نخور ممکنه سرطان بگیری...پیش گیری نکن چون قرص میخوردی معمولاً یک سال طول می‌کشه تا حامله بشی بعد ...

اینجام که نظراتوبخونم وواقعا سردوراهی گیرکردم هی نظرم عوض میشه

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

قرص نخور ممکنه سرطان بگیری...پیش گیری نکن چون قرص میخوردی معمولاً یک سال طول می‌کشه تا حامله بشی بعد ...

خودشم میگه مطمئن باش خیلی چیزا تغییرمیکنه حرف گوش بده

اینجام که نظراتوبخونم وواقعا سردوراهی گیرکردم هی نظرم عوض میشه

منم مخالف سومی بود به اصرار شوهرم آوردم الان خیلی راضیم ؛

کاری با نی نی سایت نداشته باش ؛

اینجا خیلی ها مجرد یا مطلقه هستن که وقت شون آزاده میان تو سایت هی میگن بچه نیارید طلاق بگیرید!

باور کن دیدم و شنیدم که برخی از آدم های این مدلی خودشون وقتی یهویی ازدواج میکنن اونقدر خوب شوهر داری میکنن و زود بچه دار میشن که آدم باورش نمیشه 

منم مخالف سومی بود به اصرار شوهرم آوردم الان خیلی راضیم ؛کاری با نی نی سایت نداشته باش ؛اینجا خیلی ه ...

شماچندسالتونه سه تابچه دارین خداحفظشون کنه

من ازین قرصا صورتم پرازلک شده یبوست دارم اعصابم داغونه میگن بخاطرقرصه ،سایزمم افتضاح شده

قرص رو تحت نظر پزشک فوری قطع کن؛

منم سه تا دارم ،

باور کن الان وقتم آزاد تر هست با اینکه بچه ام دو ساله هست راحت کلاس مجازی میرم و مطالعه میکنم و فیلم و سریال میبینم چون سه تایی با هم مشغول میشن و تو وقت آزادت خیلی بیشتر میشه