2777
2789
عنوان

ترخدا تمام خانمایی که تجربه زایمان دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 144 پست
چندتا قرص خوردی؟؟ چقد بعد از قرص دردت شروع شد؟؟؟ لچت چند کیلو بود وقتی دنیا اومد؟؟؟

١۴تا خوردم روزی یه دونه ،،،دردم نگرفت لکه بینی داشتم با سه سانت بستری شدم آمپول فشار زدن تا هفت سانت درد نداشتم خیلی کم بود دردش بعدش زیاد شد،،٣/١۵٠وزنش

[QUOTE=169610728]چرا خداروشکر که طبیعی اوردی؟[/QUOTخداروشکر زایمانم راحت بود هیکلم خراب نشد وقتی دنی ...

خداروشکر🌷

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من لگنم خوبه فقط بچم تپله دیروز سونو دادم تقریبا ۳۷۰۰ بود بچه یکم بیشتر این مشکل ایجاد نمیکنه؟؟ بخ ...

من پسرم سه کیلو بود 

ماشاالله بچه ی شما درشته 

اما در مورد لگن من خودم تنگی لگن شدید داشتم هرکی وضعیتم رو چک میکرد میگفت نمیتونه فقط سز فقط دکترم بود که گفت خودم تا اخر مواظبتم و کمکت میکنم زایمانم هم راحت بود 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
دوستم دو تا بچه هاش یکم از ۴ کیلو بیشتر بودن و راحت طبیعی دنیا اورد اولی رو نیم ساعت درد کشید دنیا ...

من همش میگم خدا زود دردم بگیره بچه بزرگتر از این نشه من زود زایمان کنم 

ولی خدا هم قربونش بشم حرفامو نمیشنوه

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
اخه همش میگن سزارین عوارض داره سردرد  و کمر درد داره بلافاصله نمیتونی به بچت شیر بدی تا چقد اذ ...

ب نظرم همه شون ب استرسی ک زایمان طبیعی داره میارزه ب عوارض زایمان طبیعی می ارزه 

من خودم قرار بود طبیعی بشم یک ماه اخر مردم زنده شدم اخرم رفتم سزارین انقدر میسوزم برا اون استرس و اینا دروع چرا دو سه روز اول درد داری بله موقع نشستن راه رفتن ولی سریع خوب میشی کمر درد هم ی مدت داشتم الان خوبم خداروشکر سر درد هم اگه زیر سرت چیزی نزاری بعد عمل هم حرف نزنی و سکوت باشه ک خداروشکر الان هیچ ملاقات کننده ای نیست سر درد نمیگیری برا من فامیل خیلییی اومدن عیادتم مجبور شدم باهاشون حرف بزنم ی روز سر درد داشتم ک اونم با قهوه و نسکافه حل شد

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
من پسرم سه کیلو بود  ماشاالله بچه ی شما درشته  اما در مورد لگن من خودم تنگی لگن شدید داش ...

ن من لگنم خوبه دکتر معاینم کرد

ولی خب میگم نینی درشته

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

به نظرم طبیعی یا سزارین اونقدر فرقی نداره من خودم سزارین شدم به نظرم بسپار به خدا هرچی برات بهره پیش بیاره اصرار روی یکیش نداشته باش من سپردم دست خدا شرایطم طوری شد که سزارین شدم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
منم شخصی رفتم خیلی خوب بود حتما ماما خصوصی بگیر خیلی کمک میکنه

یعنی ماما بهتر از متخصصه؟؟؟؟

چطور باید با بیپارستان هماهنگ کنم برا ماما خصوصی؟؟؟

من همش میگم خدا زود دردم بگیره بچه بزرگتر از این نشه من زود زایمان کنم  ولی خدا هم قربونش بشم ...

عزیزم ورزش خیلی تاثیر داره من سر دخترم از ۳۶ به بعد هرروز پیاده روی داشتم و با توپ زایمان ورزش میکردم ۳۹ هفته و ۰ روز زایمان کردم تازه ۳۸ هفته و ۱ روز که دکتر معاینم کرد حدود ۳ سانت و نیم باز بودم بدون اینکه درد داشته باشم خداروشکر

ورزش خیلی خیلی تاثیر داره  زایمان راحتی خواهی داشت

الانم دیر نشده حتما حتما ورزش کن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
١۴تا خوردم روزی یه دونه ،،،دردم نگرفت لکه بینی داشتم با سه سانت بستری شدم آمپول فشار زدن تا هفت ...

من دکترم هیچی بهم نداد فقط میگه پیاده روی کسی ک ۹ ماه خواب بوده پیاده روی اخه چه تاثیری روش میذاره؟

اخه همش میگن سزارین عوارض داره سردرد  و کمر درد داره بلافاصله نمیتونی به بچت شیر بدی تا چقد اذ ...

خب اینا حرف حقه منی که سزارین شدم خمه اینا که میگی رو تجربه کردم سه ماهه سزارین شدم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲