2777
2789
عزیزم خیلیی متاسفم .. ولی باز تسلیم نشو ی کاری پیدا کن در کنارش ب نظرم درس بخون برو دانشگاه ی حرفه ا ...

بالا گفتم که تموم آگهی هارو رفتم هیچکس استخدامم نمیکنه

با اینکه کاملا جسمم سالمه

و مشکل خاصی تو ظاهر و حرف زدنم ندارم

✨️🍁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک درصد تاپیکش فیک باشهبازم دلم نمیومد اینو بهش بگم

اینا شبیه ایرانیهای خارج کشورن که دختر پسرا رفته بودن ماراتن کیش فشاری شده بودن اگه گرونیه اگه وضع ایران خرابه چرا مردم میرن گردش بایدسرشونو بزارن بمیرن منظورشون اینه از کمترین امکاناتم نباید استفاده کنن باید بمیرن

ادمای بی عاطفه و حسود تفکرشون اینه یکی مشکلات داره باید در همه ابعداد زندگیش بدبخت و محدود و فقیر باشه وگرنه دروغ میگه

صفرتاصد دوره کیک سازی حرفه ای یادت میدم

هزینه دوره رو برات نزدیک به صفر میکنم

۱۰۰ هزارتمن

هرجا سوالی بود درجا ازم بپرس

من قنادم

بهترین کمکی کمیتونم درحقت انجام بدم

گروه اموزشیم داخل ایتا هست

باکمترین امکانات میتونی شروع کنی تاهروقت بخوای کنارتم

واقعا اگراینپیام نادیده بگیری

مطمن باش مشکل از جاب دیگه نیست!

نمیدونم سراغ کدوم کار برم دیگه😭کامپیوتر و زبان هم بلدم خیاطی هم یکم بلدم کیک و دسر هم بلدم

زبان چطوره معلم زبان بشی مدرک داری؟ یا برو امتحان ایتلس هست اگه درست گفته باشم بده زبان خیلی بدرد میخوره بزن چت جی پی تی

اینا شبیه ایرانیهای خارج کشورن که دختر پسرا رفته بودن ماراتن کیش فشاری شده بودن اگه گرونیه اگه وضع ا ...

ایرانیای خارج از کشور ول کن بابا اونا موقع رفتن عقلشونو جا میذارن بعدم با نگاهی از بالا به پایین به مردم نگاه میکنن انگار اینایی که تو این کشورن مال اینارو خوردن نکبتا

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بالا گفتم که تموم آگهی هارو رفتم هیچکس استخدامم نمیکنه با اینکه کاملا جسمم سالمه و مشکل خاصی تو ظاهر ...

اگهی های دیوار اکثرا برای لاس زدن و سواستفاده صاحبکارا اگهی میشه یا ظاهرت بتونه مشتریهای مردو تحریک کنه

بالا گفتم که تموم آگهی هارو رفتم هیچکس استخدامم نمیکنه با اینکه کاملا جسمم سالمه و مشکل خاصی تو ظاهر ...

اخه مگه میشه مشکل چیه ینی .. ادمینی یاد بگیر یا نمیدونم باز جاهای دیگه رو بگرد

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

حتما تو کاریابی ها عضو شو من خودم ۳ سال کارگری کردم از همین کاریابی ها پیدا کردم

چجوری باید عضو شیم

نل؟

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

ایرانیای خارج از کشور ول کن بابا اونا موقع رفتن عقلشونو جا میذارن بعدم با نگاهی از بالا به پایین به ...

وقتی ترامپگفت کشورای جهان سوم لنجنزارن و مردم کشورای جهان سوم چاه فاضلاب دقیقا این ایرانیهای خارج کشور و افرادی که بی رحم و بی عاطفه ان تشویقش کردن درصورتیترامپ خودشونم میگه خودشونم مردم کشور جهان سومن ولی خر خره دیگه

نمیدونم سراغ کدوم کار برم دیگه😭کامپیوتر و زبان هم بلدم خیاطی هم یکم بلدم کیک و دسر هم بلدم

نمیتونی بری موسسه زبان درس بدی؟

یا آگهی تدریس آنلاین بذاری تو دیوار ؟

برو کاریابی شهرتون همه مغازه های شهرو که نگشتی بلاخره یکی یه فروشنده باید بخواد داریم به دم عید می ر ...

کاریابی ثبت نام نکردم تاحالا

ولی تموم آگهی های دیوار رو گشتم

نشد که نشد

با اینکه کامپیوتر و زبان هم بلدم

سالم هم هستم

ولی یجور رفتار میکنن باهام که انگار معلول جسمی ام

✨️🍁