2777
2789
عنوان

ترخدا تمام خانمایی که تجربه زایمان دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 144 پست
حالت خوبه بند ناف دور گردن بچه میپیچونی

اخه بعضیا میگن ماطناب میزدیم واسه همین سوال بود برام

کلاس امادگی زایمان نرفتم 

دکترمم هیچ راهنمایی نکرد فقط میگه پیاده روی کن

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
استرس ک دست من نیست میگم طناب بزنم خوب نیس؟؟؟

طناب؟؟😳نه عزیزم خطر ناک خدای نکرده جفت کنده میشه و بچه در خطر میوفته

ورزشهای اصولی بارداری رو باید انجام بدی نه هر ورزشی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینا حرف حقه منی که سزارین شدم خمه اینا که میگی رو تجربه کردم سه ماهه سزارین شدم 

خب اینا که دردش بدتر از درد طبیعیه حتی اگه دو سه روز طول بکشه

اینطور نیس؟؟؟

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
طناب؟؟😳نه عزیزم خطر ناک خدای نکرده جفت کنده میشه و بچه در خطر میوفته ورزشهای اصولی بارداری رو باید ...

خب چه ورزشی مثلا؟

شما اطلاعی نداری که منو راهنمایی کنی؟؟

طبیعی اصلا هم وحشتناک نیست سختیش قبل زایمانه اما سزارین سختیش بعد زایمان و اصلا خوب نیست چون بچه یه ...

خب شما خوش زا بودین .من بعد ۱۲ ساعت درد بچه دنیا اومد .نمیگم طبیعی بده اتفاقا خوبه ولی بهتره از درد وحشتناکش آگاهش کنیم .من خودم دوباره طبیعی میارم چون از سزارین میترسم

....
عزیزم ورزش خیلی تاثیر داره من سر دخترم از ۳۶ به بعد هرروز پیاده روی داشتم و با توپ زایمان ورزش میکرد ...

توپ زایمان چیه؟؟؟

یعنی ماما بهتر از متخصصه؟؟؟؟ چطور باید با بیپارستان هماهنگ کنم برا ماما خصوصی؟؟؟

برا منو دکترم معرفی کرد قبلش زنگ زدم هماهنگ کردم نامه هم داد که وقتی رفتم بیمارستان دادم به پذیرش ،،،،شاید همون متخصصه دکتر همراه باشه ازش بپرس خب

خب اینا که دردش بدتر از درد طبیعیه حتی اگه دو سه روز طول بکشه اینطور نیس؟؟؟

دو سه روز نیست ده روز درد داره 

ولی خب طبیعی هم درد داره دیگه به نظرم اونقدر فرقی ندارن با هم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من بیمارستان خصوصی میرم و دکتر متخصص هم گرفتم برا زایمان طبیعی حتی بخدا ۳ تومن برا زایمان طبیعی دستم ...

عزیزم خب جا بچه تنگ شده 

بزرگ شده طفلک 😍😍😍😍

الهی ب حق خانم حضرت زهرا صحیح و سالم زایمان میکنی گلم 

انقدرم ب حرف اطرافیانت گوش نکن عزیزم ... اونا تجربه سخت خودشون رو بهت انتقال میدن 

بالاخره طبیعی هم مشکلات خودشو داره ... واقعا پروسه پیچیدیه تا بچه ب دنیا بیاد ... 

سزارین هم بالاخره تا دو سه روز اول درد داری ولی قابل تحمله ... شیاف و مسکن مصرف میکنی گلم 

خداوند تاب و تحملش رو بهت میده گلم ... مطمئن باش 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
خب شما خوش زا بودین .من بعد ۱۲ ساعت درد بچه دنیا اومد .نمیگم طبیعی بده اتفاقا خوبه ولی بهتره از درد ...

خیلی درد داشت؟؟چطور بود زایمانت؟؟؟

دختر اول من سه کیلو بود 

میخواستم طبیعی باشه زایمان 

اول از همه اینکه خودش یه هفته زودتر اومد😑🥴

بعد هم طبیعی نشد 

وسط راه گیر کرد 😬

بیچاره بچه ام اون تو دق کرد حالش بد شد 😅💔

مجبور شدم سزارین کنم

حس امضا ندارم یونو   
اخه بعضیا میگن ماطناب میزدیم واسه همین سوال بود برام کلاس امادگی زایمان نرفتم  دکترمم هیچ راه ...

اگر توپ زایمان میخری بشین روش قر بده و چپ راست و عقب جلو برو و بپر بپر کن روش حداقل یه ساعت درروز باید باهاش کارکنی اگر بتونی بیشتر که بهتره

اینها رو کلاس زایمان بهم گفته بود

*عزیزان لطفا کسانی که ۳۶ و ۱ روز به بعد هستن باید این ورزش رو انجام بدن البته بدون بپر بپر کردنش 

از ۳۸ و ۱ روز به بعد بپر بپر کردن هم بهش اضافه بشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم خب جا بچه تنگ شده  بزرگ شده طفلک 😍😍😍😍 الهی ب حق خانم حضرت زهرا صحیح و سالم زایمان م ...

حالا شما میگی طبیعی مشکلاتش بیشتره یا سزارین؟؟؟