2777
2789

دختره بیست سالشه تو یه جایی صندوقدار هست بعد

یه پسری از همکارانش که پسر بسیار خوبی هم بود اصرار به همصحبتی و پیدا کرد این دخترم قبول کرد یکبار دوبار دیت رفتن و کنار نیومدن حتی انگشت هاشون هم بهم نخورد

اون پسر هنوز پیگیر و باعث اذیت دختر هست

این حین از یکی از همکاران برای دختر خواستگار آمد و خانواده اش قبول نکردن چون اختلاف سنی بالا بود

حالا این دختر حس خراب بودن داره

عجیب نیست؟

موضوع خواستگاری رو چند نفر متوجه شدن اما پسر رو نه

اعتماد بنفس دختر خراب شده حس میکنه گند زده به زندگیش

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکاری نکردی کجاش گند دقیقا ؟

اینکه تو محل کار با دونفر ارتباط داشته طی ۶ ماه

البته بغیر خواستگاری کسی متوجه نشد

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

نه بابا چه گندی

ممنونم❤️