2777
2789
عنوان

ترخدا تمام خانمایی که تجربه زایمان دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 144 پست
سزارین چیه اگه روزگار به عقب بر می گشت هیچ وقت سزارین نمیکردم مردم و زنده شدم .البته برای بعضی ها که ...

واقعا؟؟؟؟

بخدا من موندم

شوهرم یبار میگه سز کن یبار میگه طبیعی

با هردوش مشکلی نداره میگه هرجور خودت صلاح میدونی ولی خب اونم مثل من ترسیده همش میگه چرا بچه دنیا نمیاد چرا درد نمیگیرت

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

پیاده روی حداقل یه ساعت رو داشته باش اونم تند

با توپ زایمان ورزش کن

طبیعی خیلی خوبه من دخترم رو طبیعی اوردم الان که باردارم فعلا بچم بریچ تو ۳۳ هفته ام از خدام بچرخه تا انشاءالله طبیعی بیارم.

عجله هم نکن بچه هروقت رشدش کامل شه به دنیا میاد فقط باید حواست به تکونهاش باشه تو هفته های اخر این خیلی خیلی مهم

برای تکون های بچه هم اگر بعد از اینکه یه چیز شیرین خوردی و به پهلوی چپ خوابیدی دیدی تو یه ساعت ۴ تا تکون یا حرکت کرد یعنی خوبه ولی اگر اینطور نبود خدای نکرده حتما برو دکتر تا بررسی شه شرایطتت

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط تو کشورای جهان سومی سزارین طرفدار داره یکی از سخت ترین عمل هاست و خیلی عوارض داره البته این نظر منه بازم بستگی به شرایط خودتون داره

سلام واسه حاجت رواییم دعای خیر کنید مرسی دوستان
دکتر به من قرص گل مغربی داده بود برای باز شدن دهانه رحم پله زیاد بالا پایین میکردم قر کمر انجام ...

چندتا قرص خوردی؟؟

چقد بعد از قرص دردت شروع شد؟؟؟

لچت چند کیلو بود وقتی دنیا اومد؟؟؟

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
ورزش نکردم الان فقط دوهفتس یکم پیاده روی میکنم لگنم هم دکتر گفت خوبه بخدا نمیدونم چ تصمیمی بگیرم ه ...

طبیعی اصلا هم وحشتناک نیست سختیش قبل زایمانه اما سزارین سختیش بعد زایمان و اصلا خوب نیست چون بچه یه مادرسرحال میخواد 

من خودم تنگی لگن داشتم اما با بعد چهارساعت درد که اونم خیلی غیر قابل تحمل نبود بچم طبیعی به دنیا اومد 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
یا ابوالفضل طبیعی خواهشن سزارین کن 

خب چرا؟؟؟

شما خودت تجربه طبیعی داری یا سزارین؟؟؟

من سزارین بودم 

وقتی دکترتو همسرت مشکلی با سزارین ندارن سزارین کن تموم شه بره 

من از استرس زیاد تپدرد نداشتم و نمیگرفتم اخر سر رفتم سزارین اونهمه هم استرس بیجا کشیدم 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
طبیعی اصلا هم وحشتناک نیست سختیش قبل زایمانه اما سزارین سختیش بعد زایمان و اصلا خوب نیست چون بچه یه ...

من لگنم خوبه فقط بچم تپله دیروز سونو دادم تقریبا ۳۷۰۰ بود بچه یکم بیشتر

این مشکل ایجاد نمیکنه؟؟

بخدا من خودم دلم به طبیعی راضی تره ولی خیلی اطرافیان ترسوندنم

من سزارین بودم  وقتی دکترتو همسرت مشکلی با سزارین ندارن سزارین کن تموم شه بره  من از است ...

اخه همش میگن سزارین عوارض داره سردرد  و کمر درد داره

بلافاصله نمیتونی به بچت شیر بدی تا چقد اذیتی برا نشستن

اینا همش مرددم کرده 

خب چرا؟؟؟ شما خودت تجربه طبیعی داری یا سزارین؟؟؟

من پسر اولم سزارین شدم تو دومی بچه تو 5ماهکی تو شکمم مرد مجبور شدم طبیعی با چشمای خودم اون دنیا رو دیدم واقعا سخت بود 

عزیزم 

اروم باش 

و ب خدایی ک 9 ماه اون بچه رو تو دلت قرار داده توکل کن 

ازش بخواه هر چی ب صلاحته همون بشه 

من خودم طبیعی میخواستم ... ولی وقتی تو 38 هفته برای سونو اخر رفتم ... فرداش خوابوندنم عمل چون اب دور جنین فوق العاده کم شد !!!

ب حرف اطرافیان گوش نکن

خواهرم طبیعی زایمان کرد ... ماماهمراه داشت و راضی بود 

منم سزارین کردم و راضی بودم 

بستگی ب بیمارستان و پزشکت داره گلم 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
تویی ک باید تصمیم بگیری ..دکتر ک نمیتونه جات تصمیم بگیره ... اگه ورزش کردی... پیاده روی کردی ...لگنت ...

منم اهوازم الان اومدم ک نزدیک دکترم باشم شما هم اهوازی؟؟؟

دکترت کی بود؟؟

من لگنم خوبه فقط بچم تپله دیروز سونو دادم تقریبا ۳۷۰۰ بود بچه یکم بیشتر این مشکل ایجاد نمیکنه؟؟ بخ ...

دوستم دو تا بچه هاش یکم از ۴ کیلو بیشتر بودن و راحت طبیعی دنیا اورد

اولی رو نیم ساعت درد کشید دنیا اورد ولی خب مسلما بچه هر چی وزنش کمتر باشه راحتتره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
زیزم  اروم باش  و ب خدایی ک 9 ماه اونبچه رو تو دلت قرار داده توکل کن  ازش بخواه هر ...

من بیمارستان خصوصی میرم و دکتر متخصص هم گرفتم برا زایمان طبیعی حتی بخدا ۳ تومن برا زایمان طبیعی دستمزدشه

اینکه حرکات بچه کم شده خیلی نگرانم کرده

خداروشکر تو سونک دیروزم همه چی خوب بود