2777
2789
عنوان

ترخدا تمام خانمایی که تجربه زایمان دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 144 پست
طبيعي بدتره. عزيزم خودتو ننداز قبل بلند شدن شياف بزار بلند شو هرجور شده. چون كاملا دردت كم تر ميشع

طبیعی بعد زایمان ذره ای درد نداری من شبش تو بخش راه رفتم فرداش خونه رفتم حموم و غذا درست کردم بزور خوابوندنم اصلا حس زائو نداشتم

صدباربرڭردم باز انتخابمه 

خانوادم،همسرم و دخترم تمام وجودمنن😍خدایا تن همه سالم و لبشون خندون باشه
عزیزم رفتم دکتر گفت حرکت کم بچه خطرناکه سزارینم کرد نینیم الان کنارمه

عزیزدلم مبارکه الهی شکر 😍😍😍😘😘😘

ممنونم که بهم خبر دادی خدا نی نی نازت رو براتون حفظ کنه و همیشه سالم و صالح باشه و باعث سربلندی و افتخارتون بشه😘😘😘

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من لگنم خوبه فقط بچم تپله دیروز سونو دادم تقریبا ۳۷۰۰ بود بچه یکم بیشتر این مشکل ایجاد نمیکنه؟؟ بخ ...

خواهرشوهرم بچش ۵ کیلو بود دکتر گفت حتما مشکل داره باید سزارین بشی ولی خودش ۲ ساعت تو خونه پیاده روی کرد و رفت بیمارستان طبیعی آورد .دخترشم سالم بود خداروشکر الان که ۶ سالش شده دختریش لاغر شد

من13ساعت تمام دردکشیدم ماماگفت لگنت خ خوب بازشده ولی نمیرونم چرابچه واردکانال زایمان نشدخودشوسفت کرده بوداخرسرهم بچه افت ضربان قلب پیداکرداورژانسی سزارینم کردن یعنی دردجفتشوکشیدم بنظرم سزارین فقط اولین بارراه رفتن سخته وحجم زیادخونریزی

نو اتاق ریکاوری فقط جیغ میکشیدم حتی یه اقایی عمل کرده بود تخت کناریم بود میگفت بخدا توکل کن و تکرار ...

ميدونم سخته دردش

خدا رو شكر كه كوچولوت كنارته صحيح و سالم

خوش قدم باشه براتون الهي

شياف بذار حتما و بگو كه برات مسكن بزنن تو سرمت كه دردتم ساكت بشه

سعي كن زودتر راه بري هم دردت كمتر ميشه هم روند بهبوديت زودتر ميشه

درسته طبیعی خوبه ولی نمیخوام بترسونمتا زایمان اول طبیعی سخته زایمان دوم و سوم راحته

بنظرم اگه تحمل دردت خوبه و لگنت خوبه طبیعی اگه نیست سزارین

دکتر معاینه ت کرد چی گفت؟

خدایا تو بساز .. تو بسازی قشنگ تره😍

۵ماه پیش سزارین کردم راحت بعدش دردداشتم چون شکم پاره شده برای نشستن بلند شدن هفته اول نیاز بهرکمک داری البته خواهر من سزارین کرد وضعش خیلی بهتر بود ولی خب باز ترجیحم همیشه سزارینه هیچکدوممون هم عوارض نداریم برعکس دوستام طبیعی اوردن بعد ده سال هنوز درگیرن انشالا هرجور هس راحت باشه برات  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

عزیزم نترس. کی گفته سزارین بده؟کی گفته طبیعی بده؟برا هر کی یکی اش مناسبه. الان شما قصدت طبیعی هست اگه هر روز چک میشی و قلب نی نی رو میشنوی و تکون داره نگران نباش پروسه طبیعی همینه. دیدم بیمارستان زنه چهل و یک هفته بود خبری نبود هیچ دردی حتی یه سانت هم باز نشده بود. پاشی چیزی بخوری مثل کرچک اینا ها.یهو نی نی پی پی میکنه نمیفهمی. از نظر روحی خودت رو نباز 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
نگو دکترو بیمارستانت خوب باشه ازروز اول بهترمیشی من هیییییچ نشونه ای اززایمان تو بدنم نیست عین روزا ...

چی بگم والا .من طبیعی دوست نداشتم.بیمارستانم خصوصی ودکترمم کارش عالی بود برای همین سزارین وانتخاب کردم

دخترم معجزه ی زندگیمه.مرسی خداجون