2777
2789
بله تریلی مال خودمونه راننده نیست همسرم راننده هم داره یه سر خودش میره یه سر مرز راننده میبره

درآمدشون ماهی چقدره؟

چمد وقت یه بار میان خونه؟

خیلی شغل پر درآمد و خوبیه فقط حیف که خطرناکه

تو محل زندگی ما خیلیا سر تریلی فوت کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر کی اطرافم دامداری داشته جمع کرده راننده رو نمیدونم واقعا

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

شوهرم میگه رانندگی سخت تره باید تو بیابون بمونی و میگه خطرناکه و خطر جاده داره

دامداری هم سخته. خرج علوفه اینا همه چی میخواد هر روز گرونتر میشه بعد یهو دام مریض میشه. یا خوب میشه یا نمیشه. اگه بهش دلبسته باشی بمیره. روح روانت بهم میریزه تا مریض بشه هر دفعه گرفتار دامپزشک. کلا پس هر دو دردسر داره. دام یکسره میخواد بخوره. باید شکمش پر کنی

سختی و دردسرش مهم نیستمیخوام ببینم درآمدکدوم بیشتره؟

اتفاقا مهمه نمیشه ک نباشه من فک میکنم دامداری ولی باز بستگی داره

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

درآمدشون ماهی چقدره؟چمد وقت یه بار میان خونه؟خیلی شغل پر درآمد و خوبیه فقط حیف که خطرناکهتو محل زندگ ...

نمیدونم بستگی به شخصیت داره پدر خودم سی سال ماشین سنگین داشت خداروشکر هیچی نشده و عموهایم همه ماشین سنگین داشتن خداروشکر الآنم بازنشسته شدن پسر عمو اینا همش دارن بیست ساله بستگی به صبر حوصله و تجربه راننده داره هر شغلی خطرات خودشو داره دیگه بدون خطر نیست

رانندگی ببخشید حمالی کردنه فقط همش تو راه

هر چی هم در بیاد خرج ماشینه تو رانندگی فقط راننده ترانزیت خوبه همشم تو خطرن سرما گرما

شوهر عمم ی مدت گاوداری داشت وضعش توپ بود

واقعا ؟من فکر میکردم خیلی سود زیادی داره براشون

فک کنم زحمتش از درامدش بیشتر باشه بیماری و مرگ و میر دام افزایش قیمت علوفه

پسر خاله همسرم و یکی از دوستامون قبلا گاوداری داشتن جم کردن

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

پدرتون و عموهاتون تنها میرن یا دونفری ؟

بازنشسته شدن دیگه تنها میرفتن قبلنا من همسرم یه سر میره سر مرز راننده داره مثلاً الان میره برا سرویس فردا شب برمیگرده راننده میبره تا دوروز همسرم خونس بعد راننده میاد همسرم میره همسرم هفته دوشب خونه نیست بقیه اش هست ولی خاور نه اون شرایطش فرق داره تک نفری باید بره چون درآمدش کمه و بدویدوش هم زیاده ولی تریلی دونفر باید باشی یکی سر بار یکی سر مرز

فکر کنم راننده بهتره پسرخالم رانندس همین دیروز واسه زنش ایفون ۱۷ پرومکس خرید

اکثرا قسطی میگیرن کارت ملی هاشونو و جعبه گوشی رو گرو میزارن دوستم سالن زیبایی داره قسطی گرفته🤣