2777
2789
دقیقا👌 کسی ک خودش میروس تولید کرده بعید نیس واکسن ضد بشر هم تولید کنه

کسی ک ویروس رو ساخت چین بودااا اینو دیگ همه میدونن😂همه دنیا گند زده شد توش به جز چین که هم رشد اقتصادیش مثبت بود هم سریع کرونا از کشورشون خارج شد اینو‌دیگ همه میدونن که به نفع کی تموم شد

دنیا را بردی همراهت به نابودی...دنیا پر از غم شد مگر تو چند نفر بودی؟ #mom  همیشه به یادتم مامان . میشه دعا کنید به اروزم برسم...؟؟❤️                                         
صد در صد منم میزدم واکسن امریکا خیلییی خوبه بین اییین همه تزریقی ک انجام شد فقط ۴ نفر مشکل براشون پ ...

خودمون واکسن داریم تولید میکنیم. 

به آمریکا هیچ اطمینانی نیست... 

اینا کلا جز جون خودشون برا هیچ کس دیگه ایاهمیت قائل نیستن... 

همین فرانسه بود ک ایدز رو وارد ایران کرد... 

همین موصاد بود سیاه زخم رو انداخته بود به جون مردم بعد واکسنشو داد 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی ک ویروس رو ساخت چین بودااا اینو دیگ همه میدونن😂همه دنیا گند زده شد توش به جز چین که هم رشد اقتص ...

چیز های خیلی مشکوکی پیدا شده بود ک میگفت آمریکا از قبل میدونست که کرونا قراره بیاد. 

از چین شروع شد. وانشار یافت... ولی کسی که اونو ساخته احتمالا آمریکا بوده

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

تا هفت ماه دیگه هم که میگن واکسن ایرانی خبری نیست ازش پس واکسن وارداتی هم هیچ .مگهنگفتند کارهای خریدش رو کردیم از کوواکس و ساخت مشترک با یه کشور دیگه هم داریم پس چی شد 

عزیزم شما برو یه قرص یا دارو بگرد ک بین دویست هزار نفری ک خوردنش یکی مشکل براش پیش نیاد!!!!بین این ه ...

بیل گیتس رو میشناسی دیگ؟ 

خودش 10 سال قبل گفته بود ما باید تا 10 سال آینده جمعیت جهان رو کم کنیم.... 

چه بسا همینم واسه کم کردن جمعیت باشه... 

به دشمن اطمینانی نیس... اینا در ظاهر خودشونو حامی بشر میدونن. 

ولی در باطن آدمای کثیف و بد ذاتی ان

خودمون واکسن داریم تولید میکنیم.  به آمریکا هیچ اطمینانی نیست...  اینا کلا جز جون خودشون ...

کسی هیچ ویروسی وارد ایران نکرد این از بی مسئولیتی مسئولین خودمونه که کرونا اومد تو ایران،اونموقع ک همه پرواز ها به چین ممنوع بود و از چین پرواز به کشورشون نداشتن ایران کشوری بود ک هواپیما مسافربری چین میاورد و میرفت،خودمونم واکسن بسازیم باز صدسال به شرکتی مثل فایرز نمیرسه و اثر بخشیش کمتره تازه اونم با کرونای جهش یافته،ما همیشه دنبال دشمن کردن بقیه کشوراییم غافل از اینکه دشمن کنار خود ماست مسئولینی که گفتن دروغ میگن کرونا تو ایران نیست و فرداش گفتن ۵۰ نفر مبتلا هیچوقت نه قابل اطمینان هستن ن قابل احترام و ارزش،حتی الانم واکسن رو بخاطر اینکه خودشون درامد داشته باشن نه ک پول بدن وارد ایران نکردن به دروغ گفتن تجهیزاتش رو نداریم ولی عراق به اون نابودی وارد کشورش کرد یعنی عراق داشت و ایران نداشت؟،

دنیا را بردی همراهت به نابودی...دنیا پر از غم شد مگر تو چند نفر بودی؟ #mom  همیشه به یادتم مامان . میشه دعا کنید به اروزم برسم...؟؟❤️                                         
بیل گیتس رو میشناسی دیگ؟  خودش 10 سال قبل گفته بود ما باید تا 10 سال آینده جمعیت جهان رو کم کن ...

عراق میتونه واکسن فایزر وارد کنه از نظر نگهداری در دمای پایین و...ولی ما نمی تونیم خدایا چقدر ضعیفیم ما 

عراق میتونه واکسن فایزر وارد کنه از نظر نگهداری در دمای پایین و...ولی ما نمی تونیم خدایا چقدر ضعیفیم ...

من یه چیز دیگ میگما😂

کسی هیچ ویروسی وارد ایران نکرد این از بی مسئولیتی مسئولین خودمونه که کرونا اومد تو ایران،اونموقع ک ه ...

دقیقا .خیلی نگران شدم اکثر کشورها دارن واکسینه میشن عربستان و...اونوقت ما باید تا تیر منتظر واکسن ایرانی برای عزیزانمان و مریض هامون باشیم اگه باشیم تا اون موقع 

کسی هیچ ویروسی وارد ایران نکرد این از بی مسئولیتی مسئولین خودمونه که کرونا اومد تو ایران،اونموقع ک ه ...

عزیز من ببین. 

مسئولین افتضاحی داریم قبول... 

ولی ما دنبال دشمن کردن کسی نیستیم! 

اینا هستن که با ما دشمنی میکنن. اگه تو واقعا به کسایی که مارو تحریم دارویی کردن و اجازه نمیدن دارو برای بیماران پروانه ای بیاد ولی دودستی واکسن کرونا به ما میدن خوش‌بینی بسم الله... برو و اول نفر بزن... 

بیل گیتس رو میشناسی دیگ؟  خودش 10 سال قبل گفته بود ما باید تا 10 سال آینده جمعیت جهان رو کم کن ...

هیچکس بد ذات تر از مسئولین کشور خودمون نیست،اونا اگ بدن واسه بقیه کشورا بدن اما تموم تلاششون واسه مردم خودشونه، ما جایی زندگی میکنیم ک مسئولینمون از هیچ ظلمی به ملت خودمون دریغ نکردن، بعد هم گلم امریکا کشوری بود  ک بیشترین ضرر رو از کرونا دید و ضرر اقتصادیش رسید به بحران اقتصادی سال ۲۰۰۸ یعنی فاجعه اما چین کشوری بود ک هم کرونا ازش شروع شد هم سریع راحت شد هم رشد اقتصادی شدیدا مثبتی داشت اینو دیگ همه دنیا میدونن چینی ها ساختنش

دقیقا .خیلی نگران شدم اکثر کشورها دارن واکسینه میشن عربستان و...اونوقت ما باید تا تیر منتظر واکسن ای ...

دقیقا

چی میگی بگو 

گفتم دیگ... 

اینا همش بهونست.... 

تجهیزات ما خیلی بیشتره... 

ولی این وسط رو وارد کردن واکسن حرف هست. 

عزیز من ببین.  مسئولین افتضاحی داریم قبول...  ولی ما دنبال دشمن کردن کسی نیستیم!  ...

عزیزم کرونا مثل بیماران پروانه ای نیست

کرونا اگ یه کشور بزنه واکسنشونو ولی بقیه نزنن فایده ای نداره

رییس فایرز همون اول گفت ما پول از ترامپ نگرفتیم چون نمیخوایم سیاسی باشیم و همه دنیا باید بزنن تا فایده داشته باشه