2777
2789
عنوان

انقدر عاشقشم که خدا خودش میدونه

214 بازدید | 23 پست

حس میکنم روز به روز بیشتر عاشقش میشم با اینکه از دوستی گرفته تا الان که دوهفتس سرخونه زندگیمونیم کلی مشکل و دعوا و دغدغه داشتیم ولی روز به روز بیشتر عاشقش میشم . تنها کسی که همه جوره علاقشو بهم ثابت کرد کارایی کرد که بابام برام نکرد

چه روزایی که اومد خونه و دید من مشغول درس شدم اشپزی و تمیز کردن خونه و جارو و گردگیری و .. رو فراموش کردم و به روم نیاورد . فقط گفت بخون قبول شی
انقدر مشغول درس و کار خودمم که گاهی کامل فراموشش میکنم . سرمو بلند میکنم میبینم خونه تا اونجا که تونسته تمیز کرده و به روم نمیاره با وجود اینکه از ساعت 7 صبح میره تا 8 شب :) چقدر پیش اومده که نهار و شام نذاشتم جلوش و به روم نیاورده فقط گفته سال اخرته بخون
با این وجود خیلی وقتا قدرشو نمیدونم اذیت میکنم . تا همین نیم ساعت پیش هی زیر لبی غر میزد و بهم گیر میداد ولی الان خوابیده . نگاش میکنم میبینم قیافش اونقدر عالی و خوب نیست اما به چشم من انقدر قشنگ و دوست داشتنیه که خدا میدونه

برای عشقمون دعا کنید که پایدار بمونه :)

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدل من الهی نونتون داغ ، آبتون سرد، جیبتون پرپول، مسیرتون پرنور ، حال دلتون عالی ، خوشبختیتون بی پایان،بهترینا سهمتون باشه❤️😍❤️😍😍😍اما یوقت چشم میخوریدا مراقب باش عزیزدل من♥️هرجایی نگو ... بعضیا حسرت میخورن

عزیزدل من الهی نونتون داغ ، آبتون سرد، جیبتون پرپول، مسیرتون پرنور ، حال دلتون عالی ، خوشبختیتون بی ...

قربونت برمممم خیلی حرفات زیبا بود و به دلم نشست الهی خدا دلتو شاد کنه که انقدر بهم انرژی خوب دادی . چشم عزیزم حتما مرسی که بهم یاداوری کردی قشنگم

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙