2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی میومد میزدین؟؟

بله !واکسن امریکا همه تاییده های جهانی رو داره و همه دنیا زدنش فقط ما بدبخت هاییم ک نزدیم...!

دنیا را بردی همراهت به نابودی...دنیا پر از غم شد مگر تو چند نفر بودی؟ #mom  همیشه به یادتم مامان . میشه دعا کنید به اروزم برسم...؟؟❤️                                         
هر روز اینهمه میمیرند چرا خوب نیست خوب جلوی ابتلای خیلی های دیگه رو لااقل میگیره 

اینها به فکر جیب و مقاصد سیاسی خودشون اند،از کجا معلوم ۲۰ سال دیگه مشخص نشه چه گندی تو واکسنهاشون زدن و دادن ایران،همین فرانسه عوضی خون آلوده آورد ایران و ایدز فراگیر شد

خدایا شکرت

خدارو شکر... چون واکسنی که از سوی آمریکا بیاد شرش بیشتره تا خیرش...  خودمون داریم واکسن تولید میکنیم و انشالله جواب میگیریم ازش. 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
بله !واکسن امریکا همه تاییده های جهانی رو داره و همه دنیا زدنش فقط ما بدبخت هاییم ک نزدیم...!

تایید شده ولی تا الان چندین نفر حالشون خوب نیست بازدنش.... 

در ثانی اثرش حالا مشخص نمیشه... این واکسن خیلی مشکوکه.... 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
منم میزدم البته اگه بهمون میدادن 

صد در صد منم میزدم

واکسن امریکا خیلییی خوبه بین اییین همه تزریقی ک انجام شد فقط ۴ نفر مشکل براشون پیش اومد که اونم کاملا طبیعیه مثل همه واکسن ها و قرص های دنیاس که یه سری عوارض خاص براشون داره در کل همه تاییدیه های جهانی هم داشت و خودشونم زدن اگ بد بود خودشون نمیزدن،حیف و صد حیف ک به ما نرسید و حالا کرونای جهش یافته هم میاد تو ایران دوباره ایران بخاطر اینکه واکسن نزدن مردم امارش صدبرابر کشورای دیگ میشه

دنیا را بردی همراهت به نابودی...دنیا پر از غم شد مگر تو چند نفر بودی؟ #mom  همیشه به یادتم مامان . میشه دعا کنید به اروزم برسم...؟؟❤️                                         
هه اخه اینا کی خیرشون به ما رسیده 

دقیقا👌

کسی ک خودش میروس تولید کرده بعید نیس واکسن ضد بشر هم تولید کنه

تایید شده ولی تا الان چندین نفر حالشون خوب نیست بازدنش....  در ثانی اثرش حالا مشخص نمیشه... ای ...

عزیزم شما برو یه قرص یا دارو بگرد ک بین دویست هزار نفری ک خوردنش یکی مشکل براش پیش نیاد!!!!بین این همههه ادمی ک زدن ۴ نفر فقط مشکل براشون اومد ک دوتاشونو گفتن بخاطر واکسن نبوده و یه مشکل از قبل داشتن و ربطی به واکسن نداشته یعنی بین ایین همه ادم فقط دو نفر بوده که یع چیززززز کاملاااا طبیعیه...

اگ چیزیش مشکوک بود کل دنیا نمیزد!چون به ما نرسیده این حرفارو دارن میکنن تو مغزمون

صد در صد منم میزدم واکسن امریکا خیلییی خوبه بین اییین همه تزریقی ک انجام شد فقط ۴ نفر مشکل براشون پ ...

من مادرم بیماره بیشتر به خاطر مادرم نگرانم اگه می اومد و میزدیم براش شاید خوب بود میدونی به خاطر بیماری اش و ترس از کرونا چند وقته ندیدمش