2777
2789
عنوان

نمیدونم درس بخونم یا بچه دار بشم🤧

236 بازدید | 24 پست

من دقیقا ۳۰ سالمه قبلا کار کردم و همه درآمد و پس اندازم رو با شوهرم خونه و ماشین گرفتیم . الان خونه دارم ب شدت علاقه ب رشته ی خاصی دارم ک میدونم آینده هم داره ،دیپلم دارم . ولی اگه استارت درس رو بزنم تا ۳/۴سال شاید نتونم بچه دار بشم . 

هم میترسم برا بچه دیر بشه هم اینکه میدونم بعدنا کلی حسرت میخورم ک نرفتم دنبال علاقم

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب نظرتون کسی ک تا ۳۰ سالگی نابارور بوده میتونه بچه دار شه همه روش هارو امتحان کرده جواب ندادا

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

روانشناسی ب شدت علاقه دارم استعدادشم دارم.مطالعه ازاد هم دارم

منم عاشق روانشناسیم 

اما روانشناسی مثل بعضی رشته ها نیست که خیلی سخت باشه نتونی هردو رو هندل کنی

قرار است زندگی پر از شادی باشد😍💫

دانشگاه برو بعد سال دوم سوم حامله شو تا فارغ التحصیلی نی نی هم اومده. پیام نور آسونتره برات

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

روانشناسی ب شدت علاقه دارم استعدادشم دارم.مطالعه ازاد هم دارم

امقدر سخت نیس که نتونی بچه دار بشی 

برو دنیال ارزوت

تحت نظر دکتر هم باش و ببین ذخیره تخمدانت و سلامت هورمونات چطوره

اگر جایی دیدی که ممکنه دیر بشه توی دانشجویی هم میتونی بچه دار بشی

ب نظرتون کسی ک تا ۳۰ سالگی نابارور بوده میتونه بچه دار شه همه روش هارو امتحان کرده جواب ندادا

آره گلم من از اقوام نزدیکم ۳۱ سالگی خدا یه دختر ناز بهش داد:) ولی با هزار تا دکتر و.... بعد ده دوازده سال دکتر رفتن

از رحمت خدا ناامید نشو:)💙

جان عزیزم؟منو میگی؟

منم عاشق روانشناسیم اما روانشناسی مثل بعضی رشته ها نیست که خیلی سخت باشه نتونی هردو رو هندل کنی

خب من واقعا کمالگرام دوست ندارم کمبودی برای همسرم و بچه داشته باشم . ترجیح میدم توجهم  معطوف ب یک هدف باشه .شما خوندی یا فقط علاقه داری؟

کی دقیقا؟ شوهرت؟

پیام نور یاعلمی کاربردی غیرحضور کاملا می تونی هردورو

یکم سختی داره

ولی بعد به درد فرزندپروری می خوره

اگه تسد فوق دیپلم شروع کن اواخرش اقدام

بعد بچه بزرگ شد لیسانس می گیری