2777
2789
هیچکس بد ذات تر از مسئولین کشور خودمون نیست،اونا اگ بدن واسه بقیه کشورا بدن اما تموم تلاششون واسه مر ...

اصلا باشه گلم. 

چین ساخته. 

ولی علاوه بر اینکه مسئولین ما گند ن، ما مردم هم مشکل داریم! 

میدونی چرا؟ 

چون خودمون اینا رو سر کار آوردیم.. خودمون انتخاب کردیم و تاوان اشتباهمونو میدیم... پس اول از همه ما باید اصلاح شیم تا مسئولین خوب سرکار بیاریم.... 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
اصلا باشه گلم.  چین ساخته.  ولی علاوه بر اینکه مسئولین ما گند ن، ما مردم هم مشکل داریم!& ...

دقیقا باهاتون موافقم عزیزم...

دنیا را بردی همراهت به نابودی...دنیا پر از غم شد مگر تو چند نفر بودی؟ #mom  همیشه به یادتم مامان . میشه دعا کنید به اروزم برسم...؟؟❤️                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کرونا مثل بیماران پروانه ای نیست کرونا اگ یه کشور بزنه واکسنشونو ولی بقیه نزنن فایده ای نداره ...

گل من این واکسن ها...... 

واکسن برا پیشگیری مثلا... 

ینی هرکی بزنه ایمن میشه.... 

ما چه بزنیم چه نزنیم اگه اونا واکسنو زده باشن نمیگیرم

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
دقیقا باهاتون موافقم عزیزم...

خدارو شکر 😍❤️

یعنی بعضی دوستان میگن که واکسن خارجی برای ما ایرانیها بدهست اونی که میدن عراق و عربستان و..خوبه ؟ولی ...

فعلا مشخص نیس عزیزم. 

از کجا سر کار بیاریم ؟

ینی چی😂 خب معلومه دیگ... بصیرتمونو بالا ببریم. 

منی که رهبر رو قبول دارم به کسی رای میدم که خط رهبر رو بره و موضعی مثل رهبر بگیره... 

تنها راه نجات مون همینه عزیزم😘

ینی چی😂 خب معلومه دیگ... بصیرتمونو بالا ببریم.  منی که رهبر رو قبول دارم به کسی رای میدم که خ ...

منظورم این بود که هر کسی رئیس جمهور شد بعدش همه گفتن چقدر بد بود ولی بعدی هم که اومد همین طور شد به خصوص سال آخر ریاستشون گفتم از کجا بیاریم همه که آخرش میگن بد بودن .ممنون از توجه شما .♥️

منظورم این بود که هر کسی رئیس جمهور شد بعدش همه گفتن چقدر بد بود ولی بعدی هم که اومد همین طور شد به ...

میدونم عزیزم. 

متاسفانه بعد انقلاب ما کم دولتی داشتیم که خوب عمل کنه و خط رهبر رو دنبال کنه😔

عزیزم من از اول ک سال 94 دیدم این آقا رای آورد فهمیدم کشور بد بخت شد! 

چون از قبل دنبال کردم حرفاشون رو و مواضعشونو.... 

میدونستم کسی رو که تو شبکه های معاند تبلیغ کردن حتما آدم خوبی از آب در نمیاد.... ویا کسی که اینهمه پول به سلبریتی ها داده که رای بیاره قطعا آدم خوبی نیست.... 

باید زمان انتخابات دقت کنی کی خطش با خط رهبر یکیه... اینجور میتونی درست رای بدی... 

فدات شم کاری نکردم❤️

بله !واکسن امریکا همه تاییده های جهانی رو داره و همه دنیا زدنش فقط ما بدبخت هاییم ک نزدیم...!

اها ینی الان کل دنیا واکسینه هستن الا ما😐😐🤦🏻‍♀️

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
اها ینی الان کل دنیا واکسینه هستن الا ما😐😐🤦🏻‍♀️

بله عزیزم،همه جای دنیا تا الان کم کم ارسال شده حتی عراق

فقط ایرانه ک قصدی نداره

دنیا را بردی همراهت به نابودی...دنیا پر از غم شد مگر تو چند نفر بودی؟ #mom  همیشه به یادتم مامان . میشه دعا کنید به اروزم برسم...؟؟❤️