2777
2789
عنوان

شوهرم یچیزی گفت میترسم بخوابم😭

11291 بازدید | 220 پست

یکماه پیش دم صبح منو بغل کرد موهامو نوازش میکرد من بیدار شدم گفتم بخواب و...گفت خواب بد دیدم بعد بلند شدم برم کنار در اتاق اطرافم سفید شده یکیو دیدم با دست محکم چنگ میزده ب صورتت میترسم باز بیاد سراغت بعد بهم میگفت هیچیت نیست؟هی صورتمو نوازش میکرد وتاساعت هفت صبح نخوابید.ساعت هفت دیدم خیلی اذیته بغلش کردم تا کم کم خواب رفت.حالا من صورتم خیلی جوش میزنه جدیدا و ب حدی ک خون میاد ازشون چکه چکه

الانم یهو بلند سد گفت کوش گفتم چی نشونی از دیوار میداد من ترسیدم بلند شدم دیدم شوهرم خوابید بهش گفتم نفسم چی کو؟گفت مگ اونموقع خواستی بری دستشویی چند نفر باهم بودیم الان کم بودیم من گفتم دستشویی نرفتیم ک گفت ن تو نمیفهمی دارم میگم اونموقع ک رفتیم چند نفر باهم بودیم.نمیدونم خواب دیده 

دوساعت پیش باهم رفتیم البته

حالا ترسیدم ب شدت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از اینجا ترسیدم 🤦🏻‍♀️

فردا بهش میگم بازم

ولی اونشب ک نوازشم میکرد واقعا هوشیار بود قشنگ باهم حرف زدیم انقد التماسش کردم نوازشش کردم تاخوابید ساعت۳ونیم بیدارشد تا هفت خواب رفت