2777
2789
عنوان

نخاستنش بابت اینه یا ن❓️

94 بازدید | 12 پست

سلام فکر کنید یه پسری هست ک شما بهش گفتید ازش خوشتون میاد و اونم حس و علاقتون رو میدونه و شما چن سال بهش ابراز علاقه میکنید و کلن چراغ سبزید نسبت بهش ولی اون کلن بی توجهی میکنه و شما اولویتش نیستید و هیچ چراغ سبزی هم نشون نمیده و کلن گفته ک عاشق یکی دیگسس. و شما برای اینکه بتونید حسشو بفهمید با ینفر اوکی میشید و ب گوش کراشتون هم میرسه.. و کراشتون خیلی پیگیر موضوع میشهه. این پیگیری نشونه چیه؟

و ممکنه بخاطر اینکه رفتید تو رابطه و یسری اتفاقا بینتون افتاده دیگ نخادتتون؟ 

من که دوست پسرم بهم خیانت کرد رفتم پیش دعای نویس دعای شاش بند واسش نوشتم

چند وقت بعدش به گوشم رسید پس شوند تا دعا نویس رفته که بتونه ادرار کنه ولی فایده نداشته

دیگه خودش فهمید زنگ زد بهم انقد التماسم کرد که دعا رو باطل کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرا موجوداتی هستن که همزمان توانایی مدیریت چندین رابطه رو دارن

یه نفرو داره به عنوان اصلی

و اختمالا تو رو داره به عنوان آب نمک

اون وسطا وقتی یه سوسه هایی میاد که نشون بده پیگیر توئه خودش یه چراغ سبزیه که کار هرکس نیست خرمن کوفتن

یه قانون بین پسرا هست زیاد دیدم اتفاق میفتهدختری رو که اول بهشون ابراز علاقه کنه نمیخوان حتی اگه دوس ...

بابت اینکه با ینفر اوکی شدم و یسری چیزا بینمون اتفاق افتاده نمیخادتم؟

پسرا موجوداتی هستن که همزمان توانایی مدیریت چندین رابطه رو دارنیه نفرو داره به عنوان اصلیو اختمالا ت ...

ینی دلیل نخاستنس بابت قضیه اوکی شدنم با یمفر دیگ و چیزایی ک بینمون اتفاق افتاد نیست؟

بابت اینکه با ینفر اوکی شدم و یسری چیزا بینمون اتفاق افتاده نمیخادتم؟

این بستگی به طرز فکر اون پسر داره که خیلی دور از انتظار نیست

و معمولا پسرا اونی که اول اومده پیششون ابراز علاقه کردنو نمیخاندر نهایت

در عجبم از تو که میدونی طرف یکیو داره و باز پا پیش کذاشتی

میدونی طرف عاشق یکی دیگس و بهش چراغ سبز نشون دادی

یه رابطه جدید شروع کردیو هنوز درگیر اونی هستی که دوستت نداره

و الان سوالت اینه که ممکنه چون تو رابطه بودم منو نخاد؟؟ 

عجیبه

خیلی عجیبه

ینی دلیل نخاستنس بابت قضیه اوکی شدنم با یمفر دیگ و چیزایی ک بینمون اتفاق افتاد نیست؟

نه معلومه که نیست

پسرا اگه یکیو بخان هممون میدونیم آسمونو به زمین میارن تا طزفو بکشن سمت خودشون ولی اگـــــــه بخوان