2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم از نگه داشتن دختر ترس دارم خاطرات بدی از بچه گی دارم خواهرام هم دختر دارن اونام ترس دارن ...

اصلا ربطی ب دختر و پسر نداره 

الان مواظبت از پسر هم سخت شده دور از جون همه بچه‌ها مگه این همه امار تجاوز ب پسرا رو نمیبینی 

والا من بچه ام پسره یک لحظه از خودم جداش نمیکنم 

بخاطرش خودمو خونه نشین کردم

کلا بچه مسیولیتش سخته 

کاربری چهارم😒 باز برگشتم با قدرت😁                      ازبابام پرسیدم مگه چقدر پول آب و برقتون میومد😏

من پسر دارم

دومی هم اگه روزی بیارم اصلا فرقی به حالم نمیکنه

ولی شوهرم میگه ده تا بچه هم داشته باشم دوس دارم همشون پسر باشن😐😐😐

تو اقوام ما چه خودم چه شوهرم همه پسر دوستن....نمیدونم چرا؟؟ شاید چون بچه های پسر تو اقوام ما خیلی نمکی و خوشگلن ولی دختراش خدا قهرش نگیره اصلا جذاب نمکی نیستن لوس و جیغ جیغو هم هستن....شاید بخاطر اینا باشه

ممنون عزیزم از نگه داشتن دختر ترس دارم خاطرات بدی از بچه گی دارم خواهرام هم دختر دارن اونام ترس دارن ...

وای متوجهم بدبین شدین ولی بدون هبچ فرقی ندارن من از پسرامم میترسم اتفاقا پسرا بیشتر در معرض خطرن چون فکر میکنیم پسر هستن چیزیشون نمیشه ولی من نمیزارم پیش هیچکس بمونن پسرام همش مراقبم

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
دقیقا فرقی نداره الانیا رحم ندارن چه به دختر چه پسر

دور از جون همه بچه‌ها باشه ان شاءالله

کاربری چهارم😒 باز برگشتم با قدرت😁                      ازبابام پرسیدم مگه چقدر پول آب و برقتون میومد😏
اصلا ربطی ب دختر و پسر نداره  الان مواظبت از پسر هم سخت شده دور از جون همه بچه‌ها مگه این همه ...

وای اره

پسرعموی شوهرم پسرمو ک دو سالشه بغل کرد برد بهش مرغ و جوجه نشونش بده..... حالا دختر خودشم باهاش بود

شوهرم داشت منو قورت میداد که پسرمونو جز بابای منو بابای خودت و داییش( یعنی برادرم) بغل هیچ کس نده😶

اصلا ربطی ب دختر و پسر نداره  الان مواظبت از پسر هم سخت شده دور از جون همه بچه‌ها مگه این همه ...

باز بچه پسرو میشه پیشه پدرش گذاشت ولی دخترو نه

عزیزم من تجربه بد زندگیم باعث این فکرا شده الان خواهرامم مثل من هستن اونا هم حتی شبا خواب درست حسابی ندارن 

با ترس سرشونو رو بالش میزارن خدا سر هیشگی نیاره

باز بچه پسرو میشه پیشه پدرش گذاشت ولی دخترو نه عزیزم من تجربه بد زندگیم باعث این فکرا شده الان ...

بخدا اگر پدری خدای نکرده مشکل داشته باشه

همون پسرم نمیشه پیشش گذاشت 

درستش اینه وقتی از مردی انقدر مطمئن نیستیم ک از نظر جنسی و روحی سالم نیست حداقل ازش بچه دار نشیم