2777
2789
بگو عزیزم

ببخش عزیزم من و خواهرم چندین بار کراتین و اینا انجام دادیم واقعا هزینه رفته بالا می‌خواستیم خودمون انجام بدیم اینقد دیدمشون دیگه میدونم چطور باید انجام داد

فقط موادش رو نمیدونم خواستم شما بنظرتون چه موادی استفاده کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخش عزیزم من و خواهرم چندین بار کراتین و اینا انجام دادیم واقعا هزینه رفته بالا می‌خواستیم خودمون ا ...

موهاتون جنسش چیه چ مدته میگذره از کراتین دکلره یا رنگ داره 

و اینکه اتو مخصوص می‌خواد دارین؟

ببخش عزیزم من و خواهرم چندین بار کراتین و اینا انجام دادیم واقعا هزینه رفته بالا می‌خواستیم خودمون ا ...

خیلی ریز نکته داره چون بار اولتونه ممکنه موها بسوزه یا مواد گذاری بد انجام بدین به ریشه بخوره دور از جون ریزش مو بگیرین وقتی میبینین راحته ولی واقعا کار سختیه 

موهاتون جنسش چیه چ مدته میگذره از کراتین دکلره یا رنگ داره و اینکه اتو مخصوص می‌خواد دارین؟

و موهامم یکم فرفریه طبیعی همیشه انجام میدم الان یکمش رفته رنگ هم بدون آمونیاک میزارم همیشه

خیلی ریز نکته داره چون بار اولتونه ممکنه موها بسوزه یا مواد گذاری بد انجام بدین به ریشه بخوره دور از ...

آره اینا رو پرسیدم گفتن که مواد زیاد بهش نزنم و نزدیک ریشه تا یکی دو سانت نباشه و... 

آره اتو خیلی خوب دارم

مواد مارک هونما خوبه برای همه نوع مویی هم اقتصادیه هم صافی و احیای خوبی داره

شامپو قلیایی باید بگیرین قبل کار بزنین ک فلس مو باز بشه 

ماسک مو هم می‌خواد اتمام کار مو رو بشورین و بزنین تا فلس مو بسته بشه 

اتو کشی قلق داره از ریشه تا ساقه سعی کن ۱۰ تا ۱۲ بار بکشی سمت ریشه بیشتر به ساقه میرسی و انتهای مو کمتر چون اسیب بیشتر دیدن مواد گذاری ک یه داستان داره واسه خودش ولی از ۱سانت پایین ریشه و خوب ماساژ بدین ن زیاد ک خیس بشه ن خشک ک مو بسوزه 

هونما سبک سازی نداره سعی کنین زیاد خیس نزنین جوری ک دیگه ببینین جذب مو شده 

۱ساعت مورو بپوشونین زمان بدین مو رو با سشوار خشک کنین بعد اتو کشی لایه ها نازک باشه هر کدوم اینا رعایت نشه مو داغون میشه