2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالشه؟

چهارسال و نیم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
من دوتا پسر دارم  اگه سومی هم باشه باز دوس دارم پسر بشه

واقعا راست میگی؟ 

یعنی اصلا دوست نداری دختر هم تجربه کنی ؟

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
چهارسال و نیم

دقیقا دخترم من هم تو همین سن ایقد اذیتم میکرد ک گریه میکردم.الان ک وارد پنج سال شده عالی شده.واسش فیلم بگیر ک‌سرگرم باشه.دفترنقاشی ومدادرنگی واسش بگیر.خیلی سرگرمش کن ک انرژیش تخلیه بشه

واقعا راست میگی؟  یعنی اصلا دوست نداری دختر هم تجربه کنی ؟

اره احساس میکنم مسولیت دختر چند برابر پسره

دختر و باید خیلی مراقبش باشی 

من خودم چهارتا خواهر دارم بنده خدا مادرم خیلی زحمتونو کشید جوونیشو بپامون گذاشت 

ولی واسه داداشم براش فقط یهعروسی گرفت تمام هیچ سختی نداشت

😐ببین روزی هزار بار شکر کن ک مجبور نبودی ی عالمه خرج کنی و‌ حسرت بچه ب دلت باشع و کلا کفه ترازوت خالی باشه و حرف بشنوی و دوم میلیون هابار شکر کن ک بچه هات سالمن و جلو چشمت اب نمیشن

خدا خودش تو قران فرموده ب هرکس هر جنس اولاد ک بخواد میدع پس دست من و‌شما نیس

من دوتا پسر دارم  اگه سومی هم باشه باز دوس دارم پسر بشه

چرا؟

من دوتا پسر دارم عاشق دختر بودم نشد الانم حس میکنم یه دختر دارم قرار بیاد🤦🏻‍♀️😂

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

این فقط احساس مادر ممکنه باشه

ولی حقیقت چیز دیگه هست اگه قراره فقط دوفرزند داشته باشی همجنس بودن خیلی خیلی بهتره مثلا دو خواهر بهتر همو درک میکنن و تازه بعد ازدواجشون ارتباطشون بیشتره تا دوتا غیر همجنس