2777
2789

من یه پسر دارم یه دختر. راستشو بخوای اگر دوتا پسر داشتم شاید احساس کمبود داشتم. چون همیشه احساس میکردم که خونه بدون دختر صفا نداره. ولی بچه های همجنس همبازی های خوبی برای هم میشن. الان هم اگر شرایطش رو داشتم و مطمئن بودم سومی دختر میشه میزاشتم باردار بشم. فقط برای اینکه دخترم خواهر داشته باشه. ولی حیف که دیگه نه جسمی و نه روحی در توانم نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم عاشق دخترم ولی اگه خدا بهم بچه های یه جنس هم بده ، میدونم انقدر بچه شیرینه که همه محبت و توجهم رو میدزدن و نمیزارن به خاطر نداشتن یه جنس دیگه غصه بخورم😁😍 عاشششق بچم خوووودوووو 😍😍😍 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بچه ندارم ولی دوست دارم از هردوجنس داشته باشم

ولی بیشتر کمبود دختر اگه نباشه حس میکنم ولی چون شوهرم تک پسره دوست دارم ی پسربیارم

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
چرا؟ من دوتا پسر دارم عاشق دختر بودم نشد الانم حس میکنم یه دختر دارم قرار بیاد🤦🏻‍♀️😂

خدا براتون نگهشون داره

مسولیت دختر خیلی سخته باید چهار چشمی حواست بهش باشه 

الان شما هم احساس کمبود برادر دارید؟ رابطتون با خواهرتون چطوره با اختلاف سنی پنج سال؟

راستش دوست داشتم برادر بزرگتر از خودم داشته باشم ولی الان دیگه نه با ۲۰ سال اختلاف سنی دوست ندارم یه پسر دایی دارم ۴ سالشه ۲۴ساعته خونه ما هست همون داداشمه 😅

با خاهرم خیلی خوبیم خیلی 

البته بعضی وقتا بگو مگو لفظی هم داریم 

روز شمار کنکور1400🙄
اره احساس میکنم مسولیت دختر چند برابر پسره دختر و باید خیلی مراقبش باشی  من خودم چهارتا ...

آره مسئولیتش بیشتره ولی خب شیرینی هم داره حتما 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
خدا براتون نگهشون داره مسولیت دختر خیلی سخته باید چهار چشمی حواست بهش باشه

سلامت باشی

خدا بچه هایه شما رو هم حفظ کنه

ولی ارزشش رو داره دختر

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
دقیقا دخترم من هم تو همین سن ایقد اذیتم میکرد ک گریه میکردم.الان ک وارد پنج سال شده عالی شده.واسش فی ...

دس رو دلم نزار خاهر..که دلم خونه...بیش فعاله..هیچ وقت آروم نمیشه...برا همیشه آرزوی بچه دومو و زندگی آرومو باید به گور ببرم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
سلامت باشی خدا بچه هایه شما رو هم حفظ کنه ولی ارزشش رو داره دختر

ممنون عزیزم از نگه داشتن دختر ترس دارم خاطرات بدی از بچه گی دارم خواهرام هم دختر دارن اونام ترس دارن یه ثانیه هم دختراشونو از خودشون جدا نمیکنن 

چرا؟ من دوتا پسر دارم عاشق دختر بودم نشد الانم حس میکنم یه دختر دارم قرار بیاد🤦🏻‍♀️😂

به سلامتی عزیزم ، ان شاالله 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
من یک بچه دارم و دیگه هم نمیخوام بچه دار بشم از این احساس هایی که گفتی ندارم 

منم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه فرزند یک جنس دارم و خودش برای هفت جدم بسه دیگه هیچ خلاءی احساس نمیکنم😂

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
ممنون عزیزم از نگه داشتن دختر ترس دارم خاطرات بدی از بچه گی دارم خواهرام هم دختر دارن اونام ترس دارن ...

خوش به حالتون خواهر دارین 

من که نه خواهر داشتم نه دختر دارم خدا صلاح ندوسته حتما

همیشه تک بودم 🥺