2777
2789
عنوان

اسکار جای جوشم دیوونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 35 پست
جدییی؟اصلا میلیاردی باشه نتیجه بده من می‌خرم بخدا افسردگی گرفتم پولش دیگه برام مهم نیست

ببین اون واقعا چند سال همش استفاده کرد به نظر من واقعا بهترشد 

یعنی اون روی گونه هاش خیلیی فرو رفتگی داشت حالا من که دقت می کنم اصلا به بدی قبل نیست

البته اون خیلی هم رسیدگی کردا باید رسیدگی کنی

مثلا چمیدونم قرص کلاژن خورد

دکتر رفت شاید لیزر و اینا هم زده باشه ولی خودش میگفت اینم هر شب مثل مرطوب کننده زد و واقعا نتیجه دید

نا امید نشو ما می توانیم🥲❣

♡~God knows the best

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یهو کلی جوش زدم بعد رفتم سونو دیدم تنبلی دارم بعد قرص داد یه کم بهتر شدم بعد یهو یه کم بعد درمان خیل ...

الهی عزیزم

درکت میکنم ایشالا زود جوشات رفع میشه حتما فیشیال هم برو و روبالشتی یکبار مصرف استفاده کن شبا

پماد پانژل برای جوش بینظیره مدل خارجیش استفاده کن شاید نتیجه بده

اره جلسه ای هستش ضرر نداره اصلا اتفاقا صورت و آینه می‌کنه جلسه ای 2تومنه ولی ارزش داره

واقعا نشنیده بودم هایفو‌ برای جای جوش فکر میکردم بیشتر برای لیفت و لکه ولی سرچ کردم دیدم برای جای جوش جوابدهی خوبی داره ممنون معرفی کردین

شما استفاده کردین بعد از چند جلسه نتیجه دیدین؟

واقعا نشنیده بودم هایفو‌ برای جای جوش فکر میکردم بیشتر برای لیفت و لکه ولی سرچ کردم دیدم برای جای جو ...

اره منم جوش زیاد میزدم یا پیشونیم خط افتاده بود اما اینقدر خوبه که حتی تواولین جلسه هم تاثیر شو می بینی برو حتما جواب میگیری