2777
2789
باز بچه پسرو میشه پیشه پدرش گذاشت ولی دخترو نه عزیزم من تجربه بد زندگیم باعث این فکرا شده الان ...

ای وای😓😓😓

حالا شوهرم از الان میگه دختر دار شدیم من نمیبرمش حموما زشته!!! چون منو لخت میبینه ! 

چون پسرمو همیشه بزور میگم ببرتش حموم...بعد پسرمم خیلی شیطونه همیشه دوتایی تو حموم دعوا میکنن انقد جیغ جیغ میکنن😃 چون پسرم همش اب گرم و سرد رو دست میزنه🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا اگر پدری خدای نکرده مشکل داشته باشه همون پسرم نمیشه پیشش گذاشت  درستش اینه وقتی از مردی ...

وای خدا

بابام عاشق من بود از بچگی تک دخترم.بعد دوتا پسر همجا با بابام.میرفتم چقدر سخته از پدر ضربه بخوری!😰

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
وای متوجهم بدبین شدین ولی بدون هبچ فرقی ندارن من از پسرامم میترسم اتفاقا پسرا بیشتر در معرض خطرن چون ...

بله درسته منم مراقب پسرام هستم حتی به نزدیک ترین کسشون اعتماد ندارم سرم اومده میگم

وای خدا بابام عاشق من بود از بچگی تک دخترم.بعد دوتا پسر همجا با بابام.میرفتم چقدر سخته از پدر ضربه ...

پناه بر خدا 

منم چون تک دختر بودم 

با بابام زیاد بودم..همین الانش هم خیلی همراهه 

اصلا نمیتونم تصور کنم 

خدا ادمهای اینجوری رو نابود کنه ک روح بچه اشون رو لگد مال میکنن

مگه نزدیک تر از پدر کی هست😔

کاربری چهارم😒 باز برگشتم با قدرت😁                      ازبابام پرسیدم مگه چقدر پول آب و برقتون میومد😏
باز بچه پسرو میشه پیشه پدرش گذاشت ولی دخترو نه عزیزم من تجربه بد زندگیم باعث این فکرا شده الان ...

اخی عزیزم چقد سخت . منم تجربه تلخ و بدی دارم واسه همین دوس داشتم بچه هام پسر باشن من هنوزم وقتی کابوس ببینم همون کابوس های کودکیمه . ولی خدا دوتا دختر بهم داده البته هنو تو دلمن ولی بدتر شده شرایط فکریم همش میترسم براشون از الان 

امید زندگیم دوقلوهام😍 

ن اصلا همچین فکری نمیگنم.اتفاقا گاهی اوقات فک‌میکنم چقدر با هم رابطشون خوبه همبازی خوبی هستن واسه هم.شاید اگه دختر پسر بودن اینجوری نبود

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
راستش دوست داشتم برادر بزرگتر از خودم داشته باشم ولی الان دیگه نه با ۲۰ سال اختلاف سنی دوست ندارم یه ...

اختلاف سنی پنج سال بین دو تا خواهر چطوره ؟ راضی هستید؟ منم باردارم میشه دو تا دختر با اختلاف سنی پنج سال. راستش اولش خیلی ناراحت شدم که از هر دو جنس ندارم ولی الان میگم شاید صلاح این بوده

بچه هاتون جنسشون چیه؟ چند سال با هم اختلاف دارن؟

دو تا دختر دوقلو

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹