2777
2789
عنوان

کسی اطلاعاتی رتجب زگیل داره

416 بازدید | 31 پست

دارم دیوانه میشم 

من فقط اسم زگیلو شنده بودم تو کل عمرم دختر پاکی بودم 

بدنم ی جوشایی زد ، امروز رفتم دکتر گفت زگیله 

حالا چیکار کنم 

یعنی فرقی با سرطان نداره ؟ 

حس میکنم باید خودمو بکشم .... نمیتونم کنار بیام من حتی با سرما خوردگی ام ب زور کنار میام   چطور ی بیماری دائمی رو اونم بیماری ک انتقال داره رو تحمل کنم 🖤🖤

کاربری دست دو نفره .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشتم با شوهرم نامزد عقدیم چند ماهه حتما از اون گرفتم دیگه

واقعا دردناکه حق داری چه اطلاعاتی میخوای 

من میدونم سیستم ایمنی بدنت خیلی باید قوی باشه و اینکه باید لیزرش کنی درمانش یکی دوسال طول میکشه باید واکسن هم بزنی و اینکه بهداشتتو خیلی رعایت کن‌و روحیتو حفظ کن اگه بچه دارم بشی این بیماری منتقل میشه اگر زیگیل فعال داشته باشی

برو واکسن گارداسیل تزریق کن و تموم

چیه چطوریه. 

زگیل خو میگن درمان قطعی نداره هر لحظه هم ممکنه در بیاد هر بارم باید بری لیزر و فریز و .... اگر نری هم ممکنه کل دستگاه تناسلی رو بگیره 

کاربری دست دو نفره .....
واقعا دردناکه حق داری چه اطلاعاتی میخوای من میدونم سیستم ایمنی بدنت خیلی باید قوی باشه و اینکه باید ...

یعنی زگیل حتما ب بچه مناقل میشع حتی اگر سزارین باشه ؟ 

کاربری دست دو نفره .....
واقعا دردناکه حق داری چه اطلاعاتی میخوای من میدونم سیستم ایمنی بدنت خیلی باید قوی باشه و اینکه باید ...

دکتر ک گفت درمان نداره اصلا   گفت همیشه تو بدنه بستگی ب ... هی میریزه بیرون تو فقط میتونی با لیزر اون زاعده ها هی اجازه ندی بیشتر بشن همین وگر نه درمان قطعی گفت نداره  

منظورتون از دو سال چیه

کاربری دست دو نفره .....
دکتر ک گفت درمان نداره اصلا گفت همیشه تو بدنه بستگی ب ... هی میریزه بیرون تو فقط میتونی با لیزر او ...

عزیزم درسته درمان نداره اما کنترل میشه میتونی ذایده هارو از پوستت برداری و از نظر ظاهری درستش کنی،اما تا ابد تو خونت هس متاسفانه باید کنترلش کنی و اینکه روحیتو حفظ کن سیستم ایمنی تو قوی کن حداقل دوسال باید تلاش کنی که این بیماری رو کنترلش کنی  اگه زایمانت طبیعی باشه و ویروس فعال داشته باشه ممکنه منتقل بشه باید حتما بگی hpvداری سزارین بشی

عزیزم درسته درمان نداره اما کنترل میشه میتونی ذایده هارو از پوستت برداری و از نظر ظاهری درستش کنی،ام ...

دکتر گفت زاعده  ها با لیزر و اینا از بین میره هر بار 

ولی خوب این ۲ سالی که شما میگید وقتی درمان قطعی نیست ، و زاعده ها هم با لیزر و ... از بین میره 

پس فایدش چیه چطور کنترلش میکنه 

یعنی اگر دو سال تلاش کنم سیستم ایمنیم زیاد کنم و ... باعث میشه دیگع زاعده نزنم چ تو اون دو سال چ بعدش ؟ حتی اگر رعایت نشه بعد ۲ سال ؟ 

کاربری دست دو نفره .....
دکتر گفت زاعده ها با لیزر و اینا از بین میره هر بار ولی خوب این ۲ سالی که شما میگید وقتی درمان قطعی ...

وقتی سیستم ایمنی بدنت قوی باشه احتمال فعال شدنش کمه

استرس غذای خوب لایف استایل سالم خواب خوب سیگار قلیون الودگی اصلا سمتش نرو اینطوری  بدنت ویروس رو نهفته میکنه 

منظورم از کنترل اینکه بدن یاد میگیره ویروسو مهار کنه نکه کامل از بین ببره تو بدنت  منظورم از مهار اینکه دیگه زیگیل نمیزنی و ویروس فقط تو خونت میمونه و احتمالش کمه دوباره بریزه بیرون پس اون ذایده ها رو بردار سیستم ایمنتی تو قوی کن ویتامینای خوب بخور