2777
2789
عنوان

همسایگی با مادرشوهر

678 بازدید | 53 پست

سلام خانوما

کسی هست یا کسی رو میشناسین که با مادرشوهرش تو یه آپارتمان باشن و راضی باشه؟

دو تا واحد روبروی هم

متاسفانه بخاطر شرایط اقتصادی کم کم مجبور هستیم اینکارو انجام بدیم اما خیلی میترسم از عواقبش و اینکه نتونم دخترمو کنترلش کنم

من ک راضی نیستم☺ البته تو یه ساختمونیم

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

من طبقه بالای مادرشوهرم هستم.کلا خانواده شوهرم خییییلی خوبن و من بدی ازشون ندیدم. ولی بازم ناخودآگاه توقعات و دلخوری هایی پیش میاد

دخترم هم اگه کسی بیاد پایین از عمه ها یا دخترعموهاش بدو میره پایین

ولی در کل به خاطر شرایط اقتصادیمون راضی ام. اگه وضعمون بهتر بود خونه می خریدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مجبور باشی که خوب باید تحمل کنی دیگه چاره چیه ! 

نه والا ندیدم که با هم به مشکل نخورن البته خودم یه مدت با برادر شوهرم تو یه ساختمون بودیم مشکلی نبود به اون صورت که نشه تحمل کرد. 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

من نزدیک نیستم خیلی هم تو رفت و آمد بچه‌ها م حساسم ولی اگر نزدیک بودیم یا نمیشد کنترل کنم یا خیلی خیلی سخت میشد اگرچه مادرشوهر م بسیار زن فهمیده‌ای هست ولی نوه رو بچه خودشون میدونن که البته هست و شما نقشت کمرنگ میشه 

من طبقه بالای مادرشوهرم هستم.کلا خانواده شوهرم خییییلی خوبن و من بدی ازشون ندیدم. ولی بازم ناخودآگاه ...

انشاالله که بزودی بخری منم بیشتر نگران دخترمم

منم طبقه ی بالای مادرشوهرم میشینم. ولی خانواده ی شوهرم مخصوصا مادرشوهرم خیلی خوبن . منکه راضیم خداروشکر الان ۸ ساله اینجام سال دیگه خدا بخواد خونمون تکمیل میشه میرم از اینجا .

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
اگه مجبور باشی که خوب باید تحمل کنی دیگه چاره چیه !  نه والا ندیدم که با هم به مشکل نخورن البت ...

ببین مجبور ن به اون معنا که هیچ چاره ای نباشه ولی خب خیلی بهمون فشار میاد اگه اونجا نریم

میشه چندتا از مشکلات مهمتونو بگی عزیزم؟

دخالت زیاد از حد 

نداشتن استقلال 

اینکه دقیقا میدونن کی میاد خونت چی میخوره کی میره 

و تو کجا میری چرا میری کی میایی 

از اوضاع مالی خونت کاملا خبر دار میشن 

تو تربیت بچه خییییییلی دخالت میکنن 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
من نزدیک نیستم خیلی هم تو رفت و آمد بچه‌ها م حساسم ولی اگر نزدیک بودیم یا نمیشد کنترل کنم یا خیلی خی ...

من دخترم الان ۷ ماهشه و برای حدود مثلا ۴ سال میخوایم بریم و بعدش از اونجا بلند میشیم ینی مثلا تا نهایت تا ۵ سالگی دخترم

به نظرت خیلی سن حساسیه ینی واقعا بیشتر به اونا وابسته میشه؟؟