2777
2789
عنوان

همسایگی با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 53 پست
مرد هم مهمه برادر من از اول تو کارشون دخالت نمیکرد .. بلاخره دلخوری و ناراحتی پیش میاد ولی این دوتا ...

آفرین به جفتشون هم مادر صبور شما هم عروس گلتون آدم این چیزارو میشنوه واقعا خوشحال میشه از بس که همه جا پر از بدی و ناراحتی و دعواست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ماشاالله به دختر فهمیدت

قربونت گلم 

از اول عادتش بده 

فقط وقتایی گرسنس و خوابش میاد با باباش بفرسش بره که زود برگردن 

وقتای دیگم فقط همراه خودت ببرش 

میدونی یه چیزی ک هس مادرشوهرمن خیلی لج دخترمو در میاره دخترمم بدش میاد از اینکار اینه زیاد تمایل نداره بریم اونجا تازه گاهی ب زور میبرمش میگم بیا بریم زود بر میگردیم 😃

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
قربونت گلم  از اول عادتش بده  فقط وقتایی گرسنس و خوابش میاد با باباش بفرسش بره که زود بر ...

اتفاقا مادرشوهر و پدرشوهر من چون دختر ندارن عاشق دختر منن این منو بیشتر نگران میکنه

ما الان میخوایم بریم تو اون ساختمون بشینیم که حومه تهرانه اما مادرشوهرم اینا گفتن که چون شما میرید ما هم میایم با اینکه تموم کار و زندگی و همه چیشون تهرانه

آفرین به جفتشون هم مادر صبور شما هم عروس گلتون آدم این چیزارو میشنوه واقعا خوشحال میشه از بس که همه ...

توهم رفتی هرچی شد از روز اول گله نکن .مادرشوهرتم گله نمیکنه.باهم بگذرونید .میشه بخدا .

اتفاقا مادرشوهر و پدرشوهر من چون دختر ندارن عاشق دختر منن این منو بیشتر نگران میکنه ما الان میخوایم ...

پس شرایطت سخت میشه باید مدیریت کنی دیگه عزیزم 

رمز موفقیت اینه ک تسلیم نشی و تنها نفرستی بره اونجا 

همین و بس

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
توهم رفتی هرچی شد از روز اول گله نکن .مادرشوهرتم گله نمیکنه.باهم بگذرونید .میشه بخدا .

آره چون واقعا ذاتن آدمای خوبین خیلی دوس داریم همو بعصیا ذاتشون خرابه مثلا مدام میخوان تو خونه پسرشون دعوا بندارن اما مادرشوهر من خیلی ماهه یه سری اخلاقای بد داره که خب خود منم دارم هیچکدوم کامل نیستیم

پس شرایطت سخت میشه باید مدیریت کنی دیگه عزیزم  رمز موفقیت اینه ک تسلیم نشی و تنها نفرستی بره ا ...

خودمم آخه هیچکس رو ندارم تو این شهر نزدیکشوت باشم خیلی کمک حالم میشن چون خودم بخاطر بچه از همه چیز زندگیم افتادم یعنی درسمو نتونستم ادامه بدم مدام بیرون بودم و خیلی شادتر و پرانرژی بودم

عاشق دخترمم ولی واقعا دارم افسرده میشم

شوهرم میگه بچه مهمه اما خودتم مهمی اگه همسایه باشیم میتونی بداریش اونجا به خودت و ععلاقه هات برسی روحیت بهتر میشه

من دخترم الان ۷ ماهشه و برای حدود مثلا ۴ سال میخوایم بریم و بعدش از اونجا بلند میشیم ینی مثلا تا نها ...

بهرحال شرایطی هست که بوجود اومده سعی کن هم از زندگی لذت ببری هم مدیریت کنی راستش من کلا روی بچه‌ها خیلی حساس بودم و البته هستم اما الان که نگاه میکنم میبینم خیلی از حساسیت‌ها زیادی بوده و من میتونستم با استرس کمتر از زندگیم لذت ببرم از طرفی بهییییچ عنوان خانواده همسرم رو از بچه‌ها دور نکردم در سخت‌ترین شرایط بچه‌ها رو بردم پیششون کادو خریدم دادم به بچه‌ها که بهشون بدن حتی شده یه جوراب ولی نگرانی شما رو درک میکنم سعی کن بچه رو تحت هیچ شرایطی تنها خونه مادرشوهر ت نفرستی منم با خواهرم تو یه ساختمون هستیم ولی بچه‌ها شاید یه یا چهار بار تا الان بدون من رفتن خونه خواهرم 

سرگرمی های متفاوت داشته باش که بچه دور و ور خودت باشه به محض اینکه بخوای تو خونه نگه داری بتونی 

مثلا تو خونه بمون با هم یه بازی جدید میکنیم یا یه چیز خوب برات خریدم یا یه خوراکی خوب داریم همیشه هم یه چیز قایم کرده داشته باش مثل کتاب بازی های کوچولو یا خوراکی که دوست داره 

بچه‌ها عاشق آشپزی و فضولی تو کار پخت و پز هستن با این چیزها مشغول ش کن یکی دو بسته لیوان یکبار مصرف رنگی رنگی بگیر تو خونه داشته باش برای سرگرمی بچه‌ها خوبه 

ببخشید طولانی شد 

خودمم آخه هیچکس رو ندارم تو این شهر نزدیکشوت باشم خیلی کمک حالم میشن چون خودم بخاطر بچه از همه چیز ز ...

ببین عزیزم 

وقتی از کسی خدمت میگیری پس باید خدمتشم بکنی 

وقتی بچه رو بزاری پیش مادرشوهرت 

پس اونم تو تربیتش دخالت میکنه 

حالا خودت سبک سنگین کن دیگه 

بچه هم تا 2 سال و نیم دائما یکی رو میخواد بعدش خیلی راحت تر میشه خودش بازی میکنه دسشویی میره کمتر رسیدگی میحواد 

انشاالله ک بهترین تصمیم رو بگیری گلم❤

بهرحال شرایطی هست که بوجود اومده سعی کن هم از زندگی لذت ببری هم مدیریت کنی راستش من کلا روی بچه‌ها خ ...

عزیزم خیلی ممنونم برای وقت و حوصله ای که به خرج دادی حرفات یادم میمونه برام دعا کن

ببین عزیزم  وقتی از کسی خدمت میگیری پس باید خدمتشم بکنی  وقتی بچه رو بزاری پیش مادرشوهرت ...

آره واقعا حرفت درسته خیلی ممنونم همه چیزایی که گفتی یادم میمونه امیدوارم یه خونه ی خوب گیرت بیاد و با آرامش زندگی کنی خیلی ممنونم بابت وقتی که گذاشتی

خودمم آخه هیچکس رو ندارم تو این شهر نزدیکشوت باشم خیلی کمک حالم میشن چون خودم بخاطر بچه از همه چیز ز ...

به نظرم اگه مجبوری خوب نهایت استفاده ات رو از حضورشون بکن راست میگه شوهرت برو به علاقه های خودت برس بزار اونا هم بعضی وقتا نوه شون رو نگه دارن.. البته اگه زیاد پیششون باشه شاید یه کم خسته بشن ولی نه زیاد..