2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید گناهان رو تشخیص بدم

49 بازدید | 7 پست

رفقاااااا دور و بر من آدمایی هستن که برای اینکه کارشون پیش بره یا سود بیشتری بکنند راحت دروغ میگن که گاها دروغشون باعث میشه که همه منو مقصر بدونن...اینجور موارد من عصبانی بشم بنظرتون گناه کردم؟؟

مثلا محل کارم الان یکی اومده میگه گفتی ساعت هفت برسی هم کارت رو راه میندازیم در حالی که ساعت ۷ دیگه همه میرن از شرکت... اینطوری میگه که چون بارش تخلیه نشده یه کرایه هم برای اون بگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفس انسان دارای امیالی هست مث شهوت، خشم و امثال اینها که بهش میگن نفس عماره. اگر انسان نتونه این نفس ...

خب من اینجوری تحلیل میکنم که الکی می‌خوان از من سو استفاده کنند و به نحوی ظلم میکنن یا دروغ اونا باعث میشه حق من پایمال بشه.سکوت در مقابل ظلم خودش گناه نیست ؟

خب من اینجوری تحلیل میکنم که الکی می‌خوان از من سو استفاده کنند و به نحوی ظلم میکنن یا دروغ اونا باع ...

نمیگم سکوت کنید یا از حقتون دفاع نکنید. باید بتونید خشم خودتون رو کنترل کنید. وقتی ما آدما یاد بگیریم خشم مون رو کنترل کنیم میتونیم با منطق از حق خودمون دفاع کنیم. خشم کنترل نشده باعث میشه دچار احساساتی بشیم که به واسطه اون دیگران از ما سو استفاده کنن و ما رو گناهکار جلوه بدن.