2777
2789
عنوان

کبودی بدن کودک ۷ماهه

1089 بازدید | 39 پست

یه دختر ۷ماهه دارم ک چند روزه متوجه شدم بی علت بدنش کبود میشه خوب میشه بعد یجای دیگ کبود میشه.کبودیاش زرد رنگ امروز حتما میبرمش دکتر ولی از دلنگرانی دارم میمیرم کی تجربه ای داره؟

تو گوگل هم ک زدم ماشالا به غلط کردن افتادم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

شاید میزنه اینور اونور چهار دستو پا میره ؟

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید میزنه اینور اونور چهار دستو پا میره ؟

سینه خیز میره خیلی خودشو رو فرش میکشونه حالت چهار دست وپا هم میشه ولی فعلا بلد نیست بره جلو

خودمم اول فک میکردم ضربه خورده ولی شب خوابیدنی خوب بود صبح پاشد دیدم کبود شده ساق پاش 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
احتمالا براش آزمایش خون بنویسن  دختر من سال پیش اینحوری بود با سه بار تزریق آمپول خون درست شد& ...

مشکلش چی بود؟

کبودیش چه رنگی بود؟

دخترم پلاکت خونش کم بود این اتفاق میفتاد واقعا چنان میترسیدیم موقع بردن جواب پاهام نمیکشید انگار وزنه انداخته بودن به پاهام شوهر ومن نابود شدیم توی سه روز بعد ش اونقدر خوشحال 😆😆فقط سه ماه تحت نطر وآزمایش خون میدهدیم که خداروشکر خوب شد

احتمالا براش آزمایش خون بنویسن  دختر من سال پیش اینحوری بود با سه بار تزریق آمپول خون درست شد& ...

آره با دکترش حرف زدم گفت بیار آزمایش بنویسم براش

آره با دکترش حرف زدم گفت بیار آزمایش بنویسم براش

ایاالله رود خور میشه 

دختر من یک سال قبلش مدام مریص میشد و آنفلانزا از مهد میگرفت و براش شربت چرک خشک کن میدادن که زیاد تاثیر بدی گذاست

کبودیم سیاه بزرگ مایل به زرد که خود به خود روی بدنش میفتاد 

این کبودیاش خیلی کوچیک زرد کمرنگ متمایل به سبز 

آخه شنیدم میگن کبودی مربوط به پلاک بزرگ وحالت دون دون داره

خداروشکر ک بچه ات خوب الان کاملا نگرانیتو درک میکنم خیلی سخت

ایاالله رود خور میشه  دختر من یک سال قبلش مدام مریص میشد و آنفلانزا از مهد میگرفت و براش شربت ...

دعا کنید ک طوریش نباشه

این کبودیاش خیلی کوچیک زرد کمرنگ متمایل به سبز  آخه شنیدم میگن کبودی مربوط به پلاک بزرگ وحالت ...

همون کبودی بود زرد رنگ مایل به سبز هم بود هم کبودی سبز و سیاه وسایل به زرد هم بزرگ هم کوچیک کل پاهاش دون دون زرد هم بزرگ 

من رفتم پزشک عمومی اون ارج داد به متخصص خون 🥲🥲که اون قسمتش که میرفتیم فاجعه بودددددددد🥲🥲😭😭

تو نترس من این راه رو رفتم به خدا بسپار هزار تا فکروخیال کردیم مردیم وزنده شدیم الان پدرسوخته رفته مدرسه شلوغ و زبل 😅😅😅این حال خرابی واسه مادرا وپدراست😆😆