sarayahastam مدیر استارتر عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 59 عنوان خونمون روبروی مدرسه ابتداییه دارم روانی میشم خودمو می ک شم بخدا 495 بازدید | 41 پست تورو خدا بگید چیکار کنم مدرسه نیس ک دیوونه خونس همش جیغ میزنن لعنتیا همش گوش گیردتپ گوشمه فشار میدم ولی صدای لعنتیشون میاد پول دوجداره ندارم راهی هست بشه ارزون صدارو کم کرد؟تورو خدا بگید چیکار کنم دارم میمیرم نه خواب دارم نه زندگی غلط کردم اینحا خونه گرفتم اصلا به مدرسه توجه نکردم از بچه ها متنفرمممممم دیروز | 14:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اطلس_آبی عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 6697 ای من کوچه بالاییه سرویس شدم واسه تو تو حلقتنوالا ما فقط رفتیم اعتراض کردیم پارسال با بلندگو تا قبل ۱۰داد نزن وگرنع زنگ که میخوره انگار وسط خونه منن😒
y_elmira عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 5922 سلام بر دل معلما،حالا یه عده میان میگن معلما چنین و چنان و ...
sholum عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 12448 سر و صدا مدرسه که عادی و نمیشه کم کنیفوم یونولیت اگر گیر اوردی بجسبون به پنجرها یا پتو بکش رو پتحرهاخونهای نزدیک مدرسه و مسجد بخاطر همین داستان ارزونتر هستن مامان دوتا گل پسر
شهریار0 عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 3576 خونه ما هم کنار مدرسه است صدای بچه ها که خوبه وای از صدای مدیر توی بلندگو 😐اه از صدای موسیقی چرت و چندشی که پخش میکنن🤮صدای سخنرانی هاشون دختر پاییزم🍂
sarayahastam مدیر استارتر عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 59 ای من کوچه بالاییه سرویس شدم واسه تو تو حلقتنوالا ما فقط رفتیم اعتراض کردیم پارسال با بلندگو تا قبل ... بخدا انقد جیغ میزنن سردرد شدید گرفتم زندگی ندارم دیشب فقط ۳ ساعت خوابیدم زندگی جهنم شده برام اخه جه گناهی کردم مگه من
حمیدمهربون عضویت: 1404/06/03 تعداد پست: 176 سلام پنجره هارو دو جداره کنین.یا اگه مستاجر هستین اثاث کشی کنین برین.
sarayahastam مدیر استارتر عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 59 سلام بر دل معلما،حالا یه عده میان میگن معلما چنین و چنان و ... بابا اونا حداقل حقوق میگیرن من بدبخت تا ۶ بعد از ظهر سرویس میشم از دیت اینا
sarayahastam مدیر استارتر عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 59 خونه ما هم کنار مدرسه است صدای بچه ها که خوبه وای از صدای مدیر توی بلندگو 😐اه از صدای موسیقی چرت و ... واااقعا خوبه؟صدای جیغ بچه ها؟ببین هر ثانیه جیغ میزنن ینی همش جیغ جیغ جیغ دارم دیوونه میشم واقعا چیش خوبه
اطلس_آبی عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 6697 بخدا انقد جیغ میزنن سردرد شدید گرفتم زندگی ندارم دیشب فقط ۳ ساعت خوابیدم زندگی جهنم شده برام اخه جه ... میفهممت من قشنگمن تازه کوچه پشتی اعتراض کرد مدیره میگفت پس ساختمون بغلیه چیبگه که اتفاقا همون موقع ساختمون بغلیع رفته بود اداره شکایت کنه😂😂
sarayahastam مدیر استارتر عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 59 سلام پنجره هارو دو جداره کنین.یا اگه مستاجر هستین اثاث کشی کنین برین. ۱۱ ماه مونده(:
bandangoshti77 عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 4034 بخدا انقد جیغ میزنن سردرد شدید گرفتم زندگی ندارم دیشب فقط ۳ ساعت خوابیدم زندگی جهنم شده برام اخه جه ... شب چیکارت دارن برو بخواب دیگ چقد حساسید