2777
2789
عنوان

زن و شوهری ک تب بدنشون سرد و گرمع چطوری باهم زندگی میکنن😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1979 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا سرراون موضوعم مشک داریم من شب سه تا لحا ف میکشم این اقا درو وا میزاره نمیدونم چ جورشه😐😐

ببین تجربه بیست ساله دارم فقط چیزای مقوی بخور گرمی بخور خودت را تقویت کن که از پسش بر بیای وگرنه مریض میشی هم روحی هم جسمی خیلی سخته

سلام عزیزم منم همینجورم عین خودت اما خیلی دلم برای شوهرم میسوزه گناه دارن بخدا ..شوهر من مثلا هروقتم بخواد با قرص میاد یکساعت باید باهاش باشی .یکساعت به بالا ی وقتایی 12 میرم تو اتاق پنج صبح میام بیرون 

ولی گناه دارند دلم میخواد ی دعای چیزی بخونم منم مثل خودش گرم بشم

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

من خودم سرد مزاجم همون هفته 1 بار رو هم لازم ندارم اما متاسفانه شوهرم خیلی گرمه روزای اول ک تا 5 بارم می‌رسید مریض شدم و کیست تو رحمم پکید ی مدت کمترش کرد اما الانم ک میگم کمه با مخالفت من و دوام آوردنم با زور حداقل 2 بار انجام میده منم منتظرم سرد شه خسته شدم دیگ 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

هفته ای یکبار که سرد مزاج بحساب نمیای فقط نیازاتون به یک اندازه نیست،سرد اونه که کلا نخواد، براحتی با زوج درمانی و یکم مصرف گرمیجات میتونی زیادش کنی،سعی کن تماس فیزیکی بیشتری در طول روز باهاش داشته باشی، خیلی تاثیر گذاره

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚