2777
2789
عنوان

همسایگی با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای با همش کنار میام فقط نگران تربیت دخترمم

بستگی ب مادرشوهرتم داره بعضیا درک میکنن ادمو 

بعضیا نه نوه رو بچه ای میدونن ک باید تربیتش کنن 

اگه مجبوری خب ب اینا فک نکن و تحمل کن 

اگه هم نیسی خب روزه شک دار نگیر

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

زن داداشم و مامانم .

11 ساله زندگی میکنن و تا اخرشم باهم هستن چون از اول شرط داداشم بود مادرمو نگه داره.

زن داداشم سر کار میره اکثرا خونه نیست دوتا بچه 10 و 6 ساله داره که شیطونن درحد خراب کردن تلویزیون و شکستن میز عسلی و این جور چیزااا.

بچه هارو مامانم نگه میداره .سرش گرمه باهاشون .هیچ وقت چوقولی خرابکاری بچه هارو نمیکنه .زن دادشمم اگه از کارهای مامانم ناراحت بشه چیزی نمیگه.

کلا هیچ وقت ازهم دیگه شکایت و گله نمیکنن.جفتشون همدیگه رو تحمل میکنن.

بستگی ب مادرشوهرتم داره بعضیا درک میکنن ادمو  بعضیا نه نوه رو بچه ای میدونن ک باید تربیتش کنن& ...

راستشو بخوای الان دوسالی میشه عروسشونم واقعا دوسشون دارم اما اذیتایی دارن ولی هیچی تو دلشون نیس اینو مطمئنم

الان دوتا کوچه فاصله داریم اما خودمون مدیریت کردیم کلا هفته ای دوبار رفت و آمد داریم و همه چی خوبه خداروشکر اما همین دوتا کوچه خیلی خوبه وقتی بشه دوتا واحد روبروی هم نمیدونم چی در انتطارمه

عزیزم شما بچه دارین؟ میشه چندتا از مهم ترین مشکلاتتونو بهم بگی

بله دارم. 

جاری و مادرشوهرم حریم هارو نمیدونن یهو میبینی مادرشوهرم در میزنه پشت دره. 

جاریم دم ب دیقه بچشو ول میکنه بالا. 

توقع دارن بچه من بره خونشون بمونه. 

مادرشوهرم خودشو تو همه چیز بالا و با تجربه میدونه و دوست داره همه چیزو ب روش خودش اداره کنه. 

زن داداشم و مامانم . 11 ساله زندگی میکنن و تا اخرشم باهم هستن چون از اول شرط داداشم بود مادرمو نگه ...

خداروشکذ بالاخره دارن با هم میسازن پس نشدنی نیس

آخه خیلی بد شنیدم واقعا میترسم نمیدونم چی در انتظارمه

من خودم از بیرون جریان نگاه میکنم میفهمم یه وقت هایی یه اتفاق هایی میفته که چه زن داداشم چه مادرم حق دارن ناراحت بشن .ولی از اول هیچی به کسی نگفتن به هم دیگه هم نمیگن .از روش رد میشن.

فکر میکنم روششون جواب میده.

راستشو بخوای الان دوسالی میشه عروسشونم واقعا دوسشون دارم اما اذیتایی دارن ولی هیچی تو دلشون نیس اینو ...

خب اگه بازم مدیریت کنی هیچ فرقی نداره 

دخترتم جوری بار بیار ک تنهایی نره خونشون 

دختر من 1 دیقه هم تنها نیس اونجا و خودشم حاضر نیس تنها بره 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
اینکه بچه بره تنها اوتجا بمونه خیلی بده واقعا

چون همسایه ایم اره بچه بچه است یه بار میره دوبار میره س بار میشه میشه عادت بچه جاریم از نظر تربیت و اخلاق وااااقعا صفره وااااقعا صفر همه از دستش خسته اند همممه چون یه سره تو راهرو خونه مادرشوهرم و حیاط و... میپلکه خیلی خودمختاره و گستاخه

من خودم از بیرون جریان نگاه میکنم میفهمم یه وقت هایی یه اتفاق هایی میفته که چه زن داداشم چه مادرم حق ...

آره این کار درستیه ولی مادرشوهر من همیشه اصرار داره که بیا مشکلاتمونو بهم بگیم و ناراحتیمونو رفع کنیم اما من همیشه میگم اونجوری آدم هی ناخودآگاه دنبال عیبای طرف مقابلش میگرده که بهش بگه ولی اگه نگی و رد شی خیلی بهتره

خداروشکذ بالاخره دارن با هم میسازن پس نشدنی نیس آخه خیلی بد شنیدم واقعا میترسم نمیدونم چی در انتظار ...

مرد هم مهمه برادر من از اول تو کارشون دخالت نمیکرد ..

بلاخره دلخوری و ناراحتی پیش میاد ولی این دوتا از روز اول گله نکردن .جریان بزرگ نشد .رد میشه میره .برای همین الان که 11سال گذشته خیلی راحت ترن باهم .اون دفعه مستاجرشون عوض شده بود یکی جدید اومده بود تا مدتها فکر میکرد اینا مادر دختر هستن..

چون همسایه ایم اره بچه بچه است یه بار میره دوبار میره س بار میشه میشه عادت بچه جاریم از نظر تربیت و ...

خود جاریت اصلا براش مهم نیس یا کنترل بچش از دستش در رفته؟