2777
2789
عنوان

همسایگی با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 53 پست
به نظرم اگه مجبوری خوب نهایت استفاده ات رو از حضورشون بکن راست میگه شوهرت برو به علاقه های خودت برس ...

خودمم حس میکنم واقعا ازم انرژی میگیره بچه اگه مثلا یک ساعت هم نباشه خودم روحیم بهتر میشه و بیشتر حوصله دارم بهش برسم

این ۷ ماه تمام کاراش به خودم بوده چون مادرخودم ارم دوره حتی از ۱۵روزگی حموم هم خودم تنها بردمش چه شبا که تا صب پدرم درنیومده و خب بالاخره مادرشدن زحمت هم زیاد داره ولی خودم ۲۲سالمه و درسم خوب بود شوهرم میگه حیفه باید ادامه بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبریک میگم بابت شوهر خوبی که داری عزیزم.. حتما به خودت بیشتر برس...

خیلی ممنونم عزیزم آره واقعا پشتم به شوهرم گرمه و چون خوبه میگم بالاخره تو اون خونواده بزرگ شده پس نزدیکی با اونا نمیتونه اختلالی تو تربیت بچم ایجاد کنه

خیلی ممنونم از راهنماییت و وقتی که گذاشتی

خودت خیلی گذشت میکنی یا خونواده همسرت آدمای خوبین واقعا؟ بچه هم دارین؟

نه خداروشکر خوبن...کلا کاری به زندگی هم نداریم...بله پسرم همش دوس داره بره پیششون و من هم از اجتماعی بودنش لذت میبرم

نه خداروشکر خوبن...کلا کاری به زندگی هم نداریم...بله پسرم همش دوس داره بره پیششون و من هم از اجتماعی ...

خیلی عالیه عزیزم لذت بردم از این درک بالا

همیشه موفق و خوشبخت باشید

آره واقعا حرفت درسته خیلی ممنونم همه چیزایی که گفتی یادم میمونه امیدوارم یه خونه ی خوب گیرت بیاد و ب ...

فدات بشم عزیزم ممنونم

همچنین 🌹

انشاالله به هیچ مشکلی بر نخوری❤

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
ببین مجبور ن به اون معنا که هیچ چاره ای نباشه ولی خب خیلی بهمون فشار میاد اگه اونجا نریم

همه چی به رفتار دو طرف بستگی داره ولی به نظرمن دوری  ودوستی از همه چیز بهتره حتی اگر آدم مجبور بشه یه مقدار سختی تحمل کنه.