2777
2789
عنوان

کاشت ابرو

1246 بازدید | 51 پست

کسی تجربه کاشت ابرو کلینیک زیبایی آنیل رو داشته یا جای خوب تو غرب تهران این کارو کرده ؟

آخه من شنیدم کاشت ابرو آنیل خیلی خوبه قیمتاش ارزونه دخترخاله هامو جاریمم اونجا کاشت انجام دادن خوب بوده ولی در کل خودم هنوز باز تحقیق میکنم ولی میگن کلا کاشت ابرو دائمیو راحته یه عمر راحتی ترمیم نداره انگار اینجا که گفت با 3 تومان انجام میدن بازیگر اینام رفتن اینجا واسه کاشت

وای لطفا راهنمایی کنین تجربه هاتونو بگین به من خوبه دائمیه/؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسایی که شما دیدین روی تتوی قدیمی انجام داده بودن؟

تتو قدیمی دارم نمی‌دونم اول پاکش کنم یا روی همون کاشت انجام بدم ،اصلا ابرو ندارم   

گریستن خوب نیست مگر بشود جوری گریست که چشم ها نفهمند

این کلینیکی که شما میگی رو اطلاع ندارم
ولی خیلی تحقیق کردم کاشت ابرو واقعا بهترین روشه و خیلیم طبیعی میشه البته حدودا یک سال زمان میبره

بزرگ ترین دشمن زنان، زنان احمق هستند.
این کلینیکی که شما میگی رو اطلاع ندارم ولی خیلی تحقیق کردم کاشت ابرو واقعا بهترین روشه و خیلیم طبیعی ...

این آنیل رو فقط  نمونه کاراشو با دوتا دخترخاله هامو دیدم خوب بود خوابش طبیعیو اینا

کسایی که شما دیدین روی تتوی قدیمی انجام داده بودن؟ تتو قدیمی دارم نمی‌دونم اول پاکش کنم یا روی همون ...

اگه مدل تتو رو دوست نداری حتما قبلش پاک کن ولی اگه همون مدلی میخوای هیچ مشکلی نداره روی همون برات میکارن

این آنیل رو فقط  نمونه کاراشو با دوتا دخترخاله هامو دیدم خوب بود خوابش طبیعیو اینا

خواب ابرو خیلی مهمه اگه میگی خوابش اوکیه برو همونجا چون قیمت ثابتی نداره هرکی یه چیزی میگه
این کلینیک تهرانه؟

اگه مدل تتو رو دوست نداری حتما قبلش پاک کن ولی اگه همون مدلی میخوای هیچ مشکلی نداره روی همون برات می ...

میدونی تتو بدیش اینه ترمیم میخواد و کمرنگ میشه هاشور و اینا کلا من که پوستمم چربه فیبروز کردم 5 ماه 5 ماه میرم ترمیم سر همون دنبال یه جا واسه کاشتم