2777
2789

با رفیق رفیقم دوست هستم 

رفیقش گفت که قبلاً درموردت حرف زده این و گفته و فلان گفته و اینا یعنی خیلی از چیزایی که به عنوان دردودل من بهش گفته بودم و رفته بود به رفیقش گفته بود و خیلی چیزا هم الکی گنده کرده بود 

حالا برای تولد من کادو آورده بود منم تولدش براش کادو میبرم که منتی نباشه 

و چون طرف بهم اعتماد کرد و گفت چیا پشت سرم گفته بوده نمیرم بهش بگم که فهمیدم اینارو گفتی 

اما میسپارمش به خدا خدا خودش جوابشو بده 

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟!💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر برگردم به دوران دبیرستانم اصلا دوست صمیمی نمیگیرم همینکه سلام علیک درحد همکلاس و کمک باشه کافیه فقط تمرکزتو بذا رو کنکورت دوست پسرم که اصلا یعنی بنظرم یکی از بدترین ضربه هایی که دخترای نوجون به خودشون میزنن همین رل زدناست 

اگر برگردم به دوران دبیرستانم اصلا دوست صمیمی نمیگیرم همینکه سلام علیک درحد همکلاس و کمک باشه کافیه ...

حرف من چه ربطی به اینا داشت ؟

دوست پسر ندارم و کنکوری هم نیستم درسم تموم شده 

دنیا ظالمه به جز خودت از مشکل با کسی حرفی بزنی ازت سواستفاده میکنه .انسان فقط خدا رو داره هیچکی برای ...

والا آدما خیلی پستیم 

عزیزم تو این دوره زمونه حتی خواهرتم دلسوزت نیست دیگه چه برسه به رفیق 

من به چشم دیدم که رفیقهای صمیمی چه حسادتهایی بهم میکنن و چطور زندگی همو خراب میکنن

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚