2777
2789
عنوان

شوهرهمیشه خسته ک پیش مهمونا آبرومو برد🗡️

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 99 پست
عیب نداره چیزی نشده سخت نگیرید

سالاد بی سس دوس داشتم خفش کنم خیلی ریلکس رفتار کرد

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

تقصیرخودته حواستو جمع نکردی

بعدش اخلاق شوهرتو میشناسی

اون یبار رفت دیگه نمیشه ک دم ب دقیقه سرسفره بنده خدارو بفرسی بیرون 

خودتو جاش بذار باتمام خستگی بیای خونه زنت هی بفرست بیرون 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم جا شوهرت بودم نمیرفتم

میشه بگی چرا

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

شما خانوم خونه چجوری تا شب نمیدونستی سس واسه سالاد نداری؟

مهمونام ساعت ۶عصر یهویی اومدن و من برا شام تارف زدم اگه ازقبل میدونسم ک حتما خرید میکردم

مردا اکثرا همینن بابام رسما مادرمو میفرسته کلا از سر خودش باز میکنه

این ن خودش رفت ن منو میذاره

عزیزم تو که مهمون دعوت کردی این چیزها رو از قبل آماده کن اونم یک کوچولو حق داشت خسته بود

مهمونام یهویی ساعت 6 اومدن من خیلی بااسترس غذا پختم سالاد درس کردم میوه چیدم ظرف شستم خونه جم کردم اخه از صب خونه نبودم

خب شما از قبل باید چیزایی که نیاز بود براش پیامک میکردی نه که موقع سفره بگی منم بودم نمی‌رفتم بخرم چ ...

اره طفلی چنبار گفت هرچی لازمه بگو ولی من چون عجله ای کار میکردم تمرکز نداشتم

میشه بگی چرا

عزیزم چون وظیفه ی شماست که به عنوان خانم خونه لیست خریدت رو زودتر به همسرت اعلام کنی

حتی زودتر هم بهش نگفتی ک سر راه بخره

اومده خونه جلو در ازت پرسیده یکبار فرستادیش رفته نوشابه خریده

بلاخره ایشونم سرکار بوده، و خییییلی طبیعیه ک خسته باشه

ولی اصلا طبیعی نیست شما سر سفره یادت بیاد سس و ماست نداری

والا بنظرم مردا حق دارن صبح تا شب سرکار اخرم درگیر هزار تا قرض و بدبختی

اره ولی فک کن سالاد بی سس اوردم

باعث میشه دفعه دیگه حواست جمع باشه.ولی منم بودم خجالت می‌کشیدم☹️

دقیقا شوهرم همین جمله رو بهم گفت😐

اره ولی فک کن سالاد بی سس اوردم

عیب نداره بابا پیش میاد

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس